To ich mapa, więc uważam, że tak.Virtusi mogą wygrać Cobblestone?
To ich mapa, więc uważam, że tak.Virtusi mogą wygrać Cobblestone?
Też grałem Shirak tylko że ww dublu z Pyunikiem. Piękne ako wyszłoJeszcze 12 minut ale ten mecz chyba tak się ma zakończyć ????
No i koniec Shirak nie wygrał od 10 meczów ale najlepiej przełamać się na wyjeździe u lidera i mistrza kraju, hehe. Jeszcze te spadki przed meczem na gospodarzy ????
Od pewnego czasu zauważam odwróconą tendencje, w cs-ie nie ma aż tylu map, żeby mówić, że to jest czyjaś mapa, tym bardziej, że przegrali Traina, na którym kiedyś byli niezwyciężeni. Też sprawdziłem, że pickneli Cobbla, więc za 2.59 delikatnie wejde, a ostatnio chyba też nawet, coś na nim wygrali w nowym składzie.To ich mapa, więc uważam, że tak.
I set dla Herberta. To co Agut się zaczyna trzepać to komiczne je ???? st bardzoHerbert miał BP na seta, już to jest cudem samo w sobie.
SETJa zacząłem oglądać mniej więcej od remisu, jak mieli +19 to stwierdziłem, że można spać dalej
Takie rzeczy tylko w NBA i żeńskich sportach
To jest ta sama szajka sprzedawczyków co Nuggets, nawet wysyłają sobie smsy w trakcie meczu.
Ja dziś idę w stronę Herberta - handi gemowe, setowe i win, wszystko za 1/3 stawki. Liczę, że seta i +3,5 gema ogarnie, a może nawet wygra. Bautista naprawdę nic nie pokazał w tym roku ciekawego.
dramatVirtus Pro +2,5, 2 mapa - 2.00
2. Kopenhaga + Beer Sheeva ako: 3.201. Spartak + Steaua ako: 2.90
Miałeś rację. Nie mogło być inaczej, jeden i drugi z osi zła!Myślę, że tenis to zło, a poza tym skończy się 2:0 - ale zrób jak uważasz