>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Agut obojetnie w jakiej jest formie to i tak rozjedzie drewnianego Herberta ktorego nie powinno tutaj juz byc.
Natomiast widze szanse na win Paire. Wygral z Nishoka po przegranym 1 secie, wiec chcialo mu sie a to juz cos. Coric meczyl sie z grajacym na stojaco Gasquetem, wszystko gral na srodek a jak atakowal to najczesciej w aut. Z Paire takie cos nie przejdzie, wiec postanawiam zaparzyc w tym czajniku $$$ ????

ja pier... jaki to jest idiota. Rozwalil rakiete i zadowolony

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Agut obojetnie w jakiej jest formie to i tak rozjedzie drewnianego Herberta ktorego nie powinno tutaj juz byc.
Trochę formy się jednak przyda, bo w tym roku dostał już 3:0 na AO od Verdasco, i przegrał z Norrie prowadząc 2:0 :p
Ale fakt że drewniak, z 40:0 próbuje się połamać ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Jak Herbert za chwilę się nie połamie, to ten mecz jest ustawiony - i piszę to mimo tego, że na niego postawiłem.

D 319

defox

Użytkownik
w tym dubaju sa idealne warunki do fixowania. Wplywowi ludzie, publicznosci brak - nic tylko sie bawic

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Pobrałem Paire po 11.89 może uda się wypłacić z jakimś zyskiem
Pobrałem Paire po 11.89 może uda się wypłacić z jakimś zyskiem
Ustawka jak nic. Dali dla Paire podgonić by ludzie zainwestowali w niego.

tnf 253

tnf

Użytkownik
Widzę, że w Armenii chyba idzie lekko handelek i zagram przy 1:0 Shirak @2,51
Jeszcze 12 minut ale ten mecz chyba tak się ma zakończyć ????
No i koniec ✅ Shirak nie wygrał od 10 meczów ale najlepiej przełamać się na wyjeździe u lidera i mistrza kraju, hehe. Jeszcze te spadki przed meczem na gospodarzy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom