>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
pro100 761

pro100

Użytkownik
Defensor - Gremio over 1.5 @7.00
niemożliwe żeby przy takiej dominacji Gremio tam skończyło się bez bramek

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
właczyłem koncowke meczu Querreya sledziłem co raz wynik widziałem jak Querrey miał ciag wygranych 8 gemow z rzedu i myslałem no tak oddał seta wpadł w rytmi wezmie mecz..jak zobaczyłem potem ze 3 secie jest po 4:4 i Sam sie odłamał widziałem ze to smierdzi.. Querrey w tym tajbrejku miał jedną piłke w pół kortu prosta wolna wysoka idealna jak dla niego zeby skonczyc forhendem ..to on sobie podbiegł do niej i walną w poł siatki...obronca tutułu ..no komments

D 319

defox

Użytkownik
Piekne waly w tym Meksyku.
Np na Cornet z randomowa Paterson byl kurs w okolicach 1.5. Oczywiscie Cornet przegrywa..
Teraz za Nadala wchodzi Taro Daniel ktory przegral w kwalach z Bublikiem (!) a na Lopeza mamy 1.5 i co? lopez polamany w 1 gemie

D 319

defox

Użytkownik
Hahahaha Lopez ???? ???? ???? typ nie przelamal z 40 0 TARO DANIELA i sam sie do zera polamal;D ???? ???? : to jest po prostu piekne. Cornet przelamala i od razu oddala. Niezla mafia tam musi dzialac. MOzna w ciemno kazdego niefaworyta grac
kurs na Cornet przed meczem wszedzie wzrosl.. nie dawala oznak zadnej kontuzji w trakcie calego meczu.
To samo z Lopezem.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
W nocy z NBA : Wizards oraz Miami wygrały, szkoda, że miałem obiekcje i nie pograłem. Rano dokończenie tego tenisa co wczoraj przerwali.
Whittington przegrał już

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
W nocy z NBA : Wizards oraz Miami wygrały, szkoda, że miałem obiekcje i nie pograłem. Rano dokończenie tego tenisa co wczoraj przerwali.
Whittington przegrał już
Taaa, typ na ⛔, nie lubię takiego przekładania, ale cóż - może miało to znaczenie, może nie....

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Przed początkiem 4q mialem czutke ze clipersi ich dojdą tylko jaj zabrakło zeby zagrac i pobralem tylko delikatnie win 4q
Ja zacząłem oglądać mniej więcej od remisu, jak mieli +19 to stwierdziłem, że można spać dalej :p
Takie rzeczy tylko w NBA i żeńskich sportach ;)
Bagnis co za sprzedawca pier.. 5:3 40:0*, potem 5:4 40*:30 I przegral
To jest ta sama szajka sprzedawczyków co Nuggets, nawet wysyłają sobie smsy w trakcie meczu.
Ja dziś idę w stronę Herberta - handi gemowe, setowe i win, wszystko za 1/3 stawki. Liczę, że seta i +3,5 gema ogarnie, a może nawet wygra. Bautista naprawdę nic nie pokazał w tym roku ciekawego.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
To jest ta sama szajka sprzedawczyków co Nuggets, nawet wysyłają sobie smsy w trakcie meczu.
Ja dziś idę w stronę Herberta - handi gemowe, setowe i win, wszystko za 1/3 stawki. Liczę, że seta i +3,5 gema ogarnie, a może nawet wygra. Bautista naprawdę nic nie pokazał w tym roku ciekawego.
Nie graj bo na kilometr śmierdzi handlem

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
To po kiego grzyba wy ten tenis gracie, a potem żale na forum. Juz wam nawet tenisiści mecze w NBA ustawiają. Ogarnijcie sie.
Ja żadnych żali nie mam.
Ale fakt, że zacząłem zarabiać na zakładach jak rzuciłem tenis - nie wejdzie to trudno, pas z tym sportem na zawsze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom