Wejszło 7 trafiona ????Defensor - Gremio over 1.5 @7.00
niemożliwe żeby przy takiej dominacji Gremio tam skończyło się bez bramek
+++++++++++Defensor Sporting (Uru) v Gremio RS (BRA)
Powyżej 0.5 gola 2.20
Taaa, typ na , nie lubię takiego przekładania, ale cóż - może miało to znaczenie, może nie....W nocy z NBA : Wizards oraz Miami wygrały, szkoda, że miałem obiekcje i nie pograłem. Rano dokończenie tego tenisa co wczoraj przerwali.
Whittington przegrał już
Przed początkiem 4q mialem czutke ze clipersi ich dojdą tylko jaj zabrakło zeby zagrac i pobralem tylko delikatnie win 4qCały handel w tenisie jest niczym w porównaniu z tym co zrobili dziś Nuggets
Ja zacząłem oglądać mniej więcej od remisu, jak mieli +19 to stwierdziłem, że można spać dalejPrzed początkiem 4q mialem czutke ze clipersi ich dojdą tylko jaj zabrakło zeby zagrac i pobralem tylko delikatnie win 4q
To jest ta sama szajka sprzedawczyków co Nuggets, nawet wysyłają sobie smsy w trakcie meczu.Bagnis co za sprzedawca pier.. 5:3 40:0*, potem 5:4 40*:30 I przegral
Nie graj bo na kilometr śmierdzi handlemTo jest ta sama szajka sprzedawczyków co Nuggets, nawet wysyłają sobie smsy w trakcie meczu.
Ja dziś idę w stronę Herberta - handi gemowe, setowe i win, wszystko za 1/3 stawki. Liczę, że seta i +3,5 gema ogarnie, a może nawet wygra. Bautista naprawdę nic nie pokazał w tym roku ciekawego.
Serio?Nie graj bo na kilometr śmierdzi handlem
Zapytaj mrbrightside on powinien to wiedziećSerio?
W którą stronę, bo to zasadnicze pytanie? ????