2,7K kris_nh Użytkownik Luty 28, 2018 #981 nie wiadomo na kiedy przeniesiony ale na pewno nie zagrają przecież w ciągu trzech dni Kliknij aby rozwinąć... zwrot będzie na bank PAOK - Olympiakos mi wczoraj zrobili zwrot.
nie wiadomo na kiedy przeniesiony ale na pewno nie zagrają przecież w ciągu trzech dni Kliknij aby rozwinąć... zwrot będzie na bank PAOK - Olympiakos mi wczoraj zrobili zwrot.
N 123 nemsik Użytkownik Luty 28, 2018 #985 Kohlschreiber, Philipp Set 2. @1,6 Kliknij aby rozwinąć... Kolba łamie sie do 0
253 tnf Użytkownik Luty 28, 2018 #986 zwrot będzie na bank PAOK - Olympiakos mi wczoraj zrobili zwrot. Kliknij aby rozwinąć... Daj znać jaki buk i czy ci rozliczył już
zwrot będzie na bank PAOK - Olympiakos mi wczoraj zrobili zwrot. Kliknij aby rozwinąć... Daj znać jaki buk i czy ci rozliczył już
N 123 nemsik Użytkownik Luty 28, 2018 #990 No Kolba już spakowany. Kliknij aby rozwinąć... Oboje widze że zajebiscie graja :/
261 mr.simpson Użytkownik Luty 28, 2018 #991 Oboje widze że zajebiscie graja :/ Kliknij aby rozwinąć... Grek gra na prawdę solidnie. Teraz 2 bp obronił asami. Kolba po tym brejku do 0 nie może się odnaleźć. A szkoda, bo zamyka mi kupon.
Oboje widze że zajebiscie graja :/ Kliknij aby rozwinąć... Grek gra na prawdę solidnie. Teraz 2 bp obronił asami. Kolba po tym brejku do 0 nie może się odnaleźć. A szkoda, bo zamyka mi kupon.
609 rakubedzburg Użytkownik Luty 28, 2018 #992 Dinamo vs Lokomotiv +2,5seta (zaraz start) 1,53 Bet365 A ja tu wyjde przeciwko masowce. Mimo ze maja zagrac 'drugim skladem' wierze ze ugraja seta. Dinamo juz pare razy zaskoczylo in minus w tej edycji Champions League
Dinamo vs Lokomotiv +2,5seta (zaraz start) 1,53 Bet365 A ja tu wyjde przeciwko masowce. Mimo ze maja zagrac 'drugim skladem' wierze ze ugraja seta. Dinamo juz pare razy zaskoczylo in minus w tej edycji Champions League
N 123 nemsik Użytkownik Luty 28, 2018 #993 Grek gra na prawdę solidnie. Teraz 2 bp obronił asami. Kolba po tym brejku do 0 nie może się odnaleźć. A szkoda, bo zamyka mi kupon. Kliknij aby rozwinąć... I po rakiecie ???? heh
Grek gra na prawdę solidnie. Teraz 2 bp obronił asami. Kolba po tym brejku do 0 nie może się odnaleźć. A szkoda, bo zamyka mi kupon. Kliknij aby rozwinąć... I po rakiecie ???? heh
L 237 lookash Użytkownik Luty 28, 2018 #994 Tsitsipas 2.0 bet365 Kliknij aby rozwinąć... można było łapać po 5.. Kolba się już nie zmieni i zostanie taką pizdeczką jaką był przez kilkanaście lat "kariery"
Tsitsipas 2.0 bet365 Kliknij aby rozwinąć... można było łapać po 5.. Kolba się już nie zmieni i zostanie taką pizdeczką jaką był przez kilkanaście lat "kariery"
2,3K quinty Użytkownik Luty 28, 2018 #995 Fnatic +2.5 2mapa @1.9 (a kurs na samo zwycięstwo 1.85) dziwna sprawa, jato gram, na mirage powinno to wyglądać dużo sprawniej ze strony Szwedów
Fnatic +2.5 2mapa @1.9 (a kurs na samo zwycięstwo 1.85) dziwna sprawa, jato gram, na mirage powinno to wyglądać dużo sprawniej ze strony Szwedów
L 234 lalus85 Użytkownik Luty 28, 2018 #996 Do ludzi grających na Unibecie , wczoraj wpłaciłem kase przez Trustly i do teraz nie mam jej na koncie . Ile te dziady realizuja te przelewy ?
Do ludzi grających na Unibecie , wczoraj wpłaciłem kase przez Trustly i do teraz nie mam jej na koncie . Ile te dziady realizuja te przelewy ?
2,3K quinty Użytkownik Luty 28, 2018 #997 2mapa SK -3.5 rundy @1.8 C9 wygra mecz @3 Kliknij aby rozwinąć... @2.0 Liquid 2 mapa Unibet coś się rypnął chyba Kliknij aby rozwinąć...
2mapa SK -3.5 rundy @1.8 C9 wygra mecz @3 Kliknij aby rozwinąć... @2.0 Liquid 2 mapa Unibet coś się rypnął chyba Kliknij aby rozwinąć...
27,8K prezes96 Użytkownik Luty 28, 2018 #998 Azoty to chyba na podpuchę grają. Aż grzech nie spróbować za miedziaka: Azoty @8,25 STS (ręczna)
543,5K czaro82 Użytkownik Luty 28, 2018 #1000 Do ludzi grających na Unibecie , wczoraj wpłaciłem kase przez Trustly i do teraz nie mam jej na koncie . Ile te dziady realizuja te przelewy ? Kliknij aby rozwinąć... ... niewiem z którego sejfu ale mi osobiście z ING wchodzi w kilka minut nawet w wekend
Do ludzi grających na Unibecie , wczoraj wpłaciłem kase przez Trustly i do teraz nie mam jej na koncie . Ile te dziady realizuja te przelewy ? Kliknij aby rozwinąć... ... niewiem z którego sejfu ale mi osobiście z ING wchodzi w kilka minut nawet w wekend