>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
B 243

bede1991

Użytkownik
Dobra Loko wygrywa to jest juz pewne. Piękna wajcha poszła przy 0:2 haha. Szkoda że złapałem za 4,6 tylko ale jest ok ????
Dobra Loko wygrywa to jest juz pewne. Piękna wajcha poszła przy 0:2 haha. Szkoda że złapałem za 4,6 tylko ale jest ok ????
Jeśli to ustawka to mistrzowsko zaimprowizowan - walka, udany challenge Sibirska 22:24, zaraz remis i 24:26 - idę w under 26,5 w 5 secie @2,02 - w myśl ustawki wiedzą kto ma wygrać i może być i może być już jednostronnie

Otrzymane punkty reputacji: +5
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Wajcha mogła pójść ale wcale Lokomotiv nie musi wygrać. Mogli podpuścić ludzi by wyłożyli kasę na Novosibirsk a teraz Dynamo weźmie mecz i buki zarobione

L 234

lalus85

Użytkownik
Unibet zasrany wczoraj rano robilem depozyt przez Trustly a te gnoje do teraz nie zatwierdzily wplaty i takie mecze przechodza bokiem no nie wierze

tnf 253

tnf

Użytkownik
Zdziwie sie jak Dynamo to wygra, oni morale mają -100, patrzcie w ogóle na trenera ???? Nie wiem dokładnie o co chodzi w tym meczu ale śmierdzi niesamowicie od 0:2. Jeszcze teraz w taju 5:1 i nagle wszystko w dupe

taidio 882

taidio

Użytkownik
Niech mi jakiś ekspert od csa wytłumaczy, jak postawiłem zakład 2-drożny na csa na fnatic i fnatic wygrało 1:2 to to jest wygrana czy zwrot?

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Dzieki za to Loko. Ale kukle swedza jak sie taka perla trafia a sie zbiera osci typu 5. Ile tam bylo pray 2:0?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom