774 betrayal Użytkownik Luty 26, 2018 #505 Co Wy już rozliczacie? Ja dziś pograłem Kamke, w 3 secie przegrywał 2-5. Połamał dwa razy do zera i wygrał 7-5
Co Wy już rozliczacie? Ja dziś pograłem Kamke, w 3 secie przegrywał 2-5. Połamał dwa razy do zera i wygrał 7-5
774 betrayal Użytkownik Luty 26, 2018 #507 Wg. moich obliczeń haase teraz się połamie i będzie można zrobić cash out, bo ten mecz to hazard. Wg. moich obliczeń haase teraz się połamie i będzie można zrobić cash out, bo ten mecz to hazard. Kliknij aby rozwinąć... 0-40, dziękuję.
Wg. moich obliczeń haase teraz się połamie i będzie można zrobić cash out, bo ten mecz to hazard. Wg. moich obliczeń haase teraz się połamie i będzie można zrobić cash out, bo ten mecz to hazard. Kliknij aby rozwinąć... 0-40, dziękuję.
2,6K mrbrightside Użytkownik Luty 26, 2018 #509 e tam dla mnie ten mecz to i tak ustawka patrzac na to jakie oni bledy robia w jakich momentach.
12,8K ted Forum VIP Luty 26, 2018 #510 Piękny cyrk. Dwa pajace, hektolitry herbaty można zaparzyć z tych czajników. Halys looser w życiu nic nie wygra. Obskurne czelki tylko.
Piękny cyrk. Dwa pajace, hektolitry herbaty można zaparzyć z tych czajników. Halys looser w życiu nic nie wygra. Obskurne czelki tylko.
774 betrayal Użytkownik Luty 26, 2018 #514 Piękny cyrk. Dwa pajace, hektolitry herbaty można zaparzyć z tych czajników. Halys looser w życiu nic nie wygra. Obskurne czelki tylko. Kliknij aby rozwinąć... Hehe, ale dobrze wyczaiłem kiedy łamanko będzie i cash-out warto robić z Halysa
Piękny cyrk. Dwa pajace, hektolitry herbaty można zaparzyć z tych czajników. Halys looser w życiu nic nie wygra. Obskurne czelki tylko. Kliknij aby rozwinąć... Hehe, ale dobrze wyczaiłem kiedy łamanko będzie i cash-out warto robić z Halysa
N 123 nemsik Użytkownik Luty 26, 2018 #516 Korzysta ktoś może teraz z Delta Media Player ? Możecie sie zalogować ?
F 84 fanatyk00 Użytkownik Luty 26, 2018 #518 Korzysta ktoś może teraz z Delta Media Player ? Możecie sie zalogować ? Kliknij aby rozwinąć... Tak działa poprawnie
Korzysta ktoś może teraz z Delta Media Player ? Możecie sie zalogować ? Kliknij aby rozwinąć... Tak działa poprawnie
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Luty 26, 2018 #519 Korzysta ktoś może teraz z Delta Media Player ? Możecie sie zalogować ? Kliknij aby rozwinąć... działa normalnie
Korzysta ktoś może teraz z Delta Media Player ? Możecie sie zalogować ? Kliknij aby rozwinąć... działa normalnie
N 123 nemsik Użytkownik Luty 26, 2018 #520 Tak działa poprawnie Kliknij aby rozwinąć... A ja się nie mogę jakoś zalogować :/