Odinstaluj program i od nowa pobierz i zaloguj sięA ja się nie mogę jakoś zalogować :/
Nie tym razem, 4:0 szybki zjazd do bazy-????Troicki 2 set @6 spróbuję, w spotkaniu tych dwóch czajnikow może się zdarzyć wszysyko (2 set 2:0 Bagieta)
Zmieniłem hasło i poszło ????Odinstaluj program i od nowa pobierz i zaloguj się
No i pasuje ???? Ale programik dobry wszystko co potrzeba jestZmieniłem hasło i poszło ????
Od straty bramki ich Cisna, a nawet wczesniej. Śledzę ten mecz od 10 minutyedit: widzę, że ich cisną....
a po drugie to Jihlava potrzebuje punkcików. Nigdy nie wiadomo co tam wymyślą pepiczkiPilzno ciekawe czy podbija kurs czy im nie poszło i stracili gola i męczą bułę czy wał ? Na wał mogą sobie pozwolić bo przewagę mają .... 1 x 2 ????
Zera nie zgubiłeś przypadkiem?Już jutro w Katowicach startuje turniej w counter-strike'a, w którym wezmą udział najlepsze drużyny na świecie!
Z tej okazji administracja forum przygotowała dla Was konkurs z pula nagród 100 zł ????
Zapraszam do wzięcia udziału, wątek z konkursem pod tym linkiem:
forum.bukmacherskie.com/threads/konkurs-cs-go-iem-katowice-2018.150807/#post-6612210
w jakim sensie? Bo nie wydaje mi się żebym popełnił błądZera nie zgubiłeś przypadkiem?
wnioski? mieli jakąś setę?Od straty bramki ich Cisna, a nawet wczesniej. Śledzę ten mecz od 10 minuty