>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
N 123

nemsik

Użytkownik
No i pasuje ???? Ale programik dobry wszystko co potrzeba jest
Dokładnie ale powiem Ci szczerze że jeszcze nie płaciłem za niego a ciągle mam 15 dni jeszcze subskrypcji. Nawet nie mam opcji żeby kupic ;D

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Dokładnie ale powiem Ci szczerze że jeszcze nie płaciłem za niego a ciągle mam 15 dni jeszcze subskrypcji. Nawet nie mam opcji żeby kupic ;D
Używam go ponad pół roku i jeszcze za nic nie płaciłem. Nawet nie wiedziałem że trzeba będzie zapłacić

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
na takich meczach buki zarabiaja podwojne = pre ludzie dali pewnie jakies handi lub do AKO , a potem na live na Pilzno ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Koleś w Jihlavy mijał jak tyczki 2,3 graczy w polu karnym i podał niedokładnie, to widać że to jest odpuszczanie przez Pilzno....

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
na takich meczach buki zarabiaja podwojne = pre ludzie dali pewnie jakies handi lub do AKO , a potem na live na Pilzno ????
granie Pilzna po takim żenującym kursie gdy mają przewagę w tabeli bardzo dużą to żenada łagodnie mówiąc
Nie wiem czy zauważyliście, ale że w tym roku w Portugalii jest wyrównana i zacięta walka w czubie tabeli (Porto, Benfica i trochę Sporting) to jest mało wałów -wtop tych drużyn. A Porto lubiało często pohandlować.
Teraz nie może bo walczy o mistrza.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ja myslalem zagrac pre jakis under w Pilznie , ale rozmyslilem sie , a teraz patrze w typy dnia ktos dal - Jihlava +3 handi z kursem 1,44 , pewnie +2,5 bylo z 1,7 + ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom