lamora365
Użytkownik
2 setki w 1 polowie. W tej 1 jak do tej pory.wnioski? mieli jakąś setę?
Ja delikatnie idę w Pilzno @2.42 setki w 1 polowie. W tej 1 jak do tej pory.
2 setki w 1 polowie. W tej 1 jak do tej pory.wnioski? mieli jakąś setę?
Ja delikatnie idę w Pilzno @2.42 setki w 1 polowie. W tej 1 jak do tej pory.
Dokładnie ale powiem Ci szczerze że jeszcze nie płaciłem za niego a ciągle mam 15 dni jeszcze subskrypcji. Nawet nie mam opcji żeby kupic ;DNo i pasuje ???? Ale programik dobry wszystko co potrzeba jest
oby Ci weszło ale ten mecz mają chyba wygrać goście jak na moje. Plzen miało juz dość czasu na bramkiPlzen 1x 1,7
Używam go ponad pół roku i jeszcze za nic nie płaciłem. Nawet nie wiedziałem że trzeba będzie zapłacićDokładnie ale powiem Ci szczerze że jeszcze nie płaciłem za niego a ciągle mam 15 dni jeszcze subskrypcji. Nawet nie mam opcji żeby kupic ;D
Spokojnie, jeszcze wyślą fv i zapłacisz bitcoinami :]Używam go ponad pół roku i jeszcze za nic nie płaciłem. Nawet nie wiedziałem że trzeba będzie zapłacić
Trzeba je jeszcze mieć żeby nimi zapłacić ????Spokojnie, jeszcze wyślą fv i zapłacisz bitcoinami :]
granie Pilzna po takim żenującym kursie gdy mają przewagę w tabeli bardzo dużą to żenada łagodnie mówiącna takich meczach buki zarabiaja podwojne = pre ludzie dali pewnie jakies handi lub do AKO , a potem na live na Pilzno ????