Dzisiaj gram na Van Uytvanck z Cibulkovą @2,45 i 3 sety Verdasco Schwartzman @2,3
Brzydulka gra jak w transie i potrafi zaserwować w gemie kilka asów jak trzeba, a Cibulkova nie słynie z najmocniejszej psychiki stąd jeśli ruda będzie cisnąć jak do tej pory to przełamię Słowaczkę
Do tego finał w Rio, Verdasco swoje już zarobił na ustaweczkach we wcześniejszych turniejach i gra mega, a Schwartzman mocny psychicznie, w razie tarapatów się nie załamie.
Gram w singlach za normalną stawkę i w dublu za pół stawki - spotkania kolejno o 17:00 i 21:00
Uytvanck w punkt - psychika zdecydowała. Teraz jeszcze 3 sety i było by elegancko ????
Warto jeszcze win Koln atakowć?no...i już...
O co Ci chodzi stary? Kto by sprzedawał w finale to po pierwsze, a po drugie przecież jej psychika mogła by być tematem prac magisterskich - całą karierę to samo.Cibulkova zamiast mistrzyni turnieju to ma tytuł sprzedawaczyni turnieju ????
Pozatym kilka razy miała po 30-0 na serwisie Brzydala i nie potrafiła wykorzystać ;/ No ale sprzedawać mecz w finale to chyba nie bardzo ma sens ????coś nawciskałem - mam nadzieję, że ktoś pograł na Rudą - licze, że dubelek wleci również.
O co Ci chodzi stary? Kto by sprzedawał w finale to po pierwsze, a po drugie przecież jej psychika mogła by być tematem prac magisterskich - całą karierę to samo.
W tym spotkaniu jeśli tylko pozawalał regulamin to przybiegał do Cibulkovej trener - już mnie to irytowało bo liczyłem właśnie, że się zagotuje, a tu co rusz "pomoc psychologa", no ale finalnie to jednak WTA ????Pozatym kilka razy miała po 30-0 na serwisie Brzydala i nie potrafiła wykorzystać ;/ No ale sprzedawać mecz w finale to chyba nie bardzo ma sens ????
no i już wyjaśniłeś moje wątpliwości ????Na rozegraniu grają z 18 letnim Nowakiem to chyba nie bardzo...
- Więcej niż 3,5
1.80
Ile goli zostanie zdobytych?
Athletic Club - Malaga CF- Więcej niż 2,5
1.70
Ile goli zostanie zdobytych?
FC Kopenhaga - Odense BK- Olympique Lyon
1.72
Która drużyna zdobędzie drugiego gola?
Olympique Lyon - AS Saint-Etienne
widziałem jak Cibu grała przy tych 6 breakpointach na przelamanie rudej w w 3 secie. ewidentnie sie przy nich jakby to ujac 'nie starała' i przegrywała je w dziecinny sposob. wogóle to wykorzystała 2 /14 breakpointow Cibulkova i to sa jaja. Ruda wybronila ze 3 samym serwisem a reszta była grana normanie wymiana ktore moim zdaniem Cibulkova celowo przegrywałacoś nawciskałem - mam nadzieję, że ktoś pograł na Rudą - licze, że dubelek wleci również.
O co Ci chodzi stary? Kto by sprzedawał w finale to po pierwsze, a po drugie przecież jej psychika mogła by być tematem prac magisterskich - całą karierę to samo.
ok zamieszki , znalazłemktoś coś wie o co kaman w PAOK -Olympiakos ? nie ma że mecz się nie odbędzie, tylko już jest przekładany 1.5h co kolejne 5-10 minut
wracamy na właściwe tory ????NIEDZIELA:
1. Juventus + FC Midtjylland ako : 2.46 ( Zwrot za Juventus będzie)
2. Lazio + Valencia ako: 3.04
3. Bordeaux + Nurnberg DNB ako: 3.96
4. Bruggy DNB + Olympiakos X2 ako: 4.46 ( w Grecjii zadymy, nie wiem co z tym meczem będzie)
Vamos !!!