>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
F 84

fanatyk00

Użytkownik
Tu skład Lech na dziś Jasmin Burić - Robert Gumny, Nikola Vujadinović, Rafał Janicki, Volodymyr Kostevych - Emir Dilaver, Maciej Gajos, Radosław Majewski - Mario Situm, Oleksiy Khoblenko, Kamil Jóźwiak
Dziś bez Jevticia oraz Trałki. Korona dziś win ?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Liquid miał 12:0 na inferno z Faze, oddał 2 rundy w prezencie i najprawdopodobniej przegra wygraną mapę (w tej chwili jest 13:12 i Faze w gazie)

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Nie za mocno probuje
Man Utd - Chelsea
Over 5 korków HT @2.03
Diabły nareszcie mocno ofensywnie jak na Mourinho i z Martialem i Alexisem na bokach, a Smerfy nareszcie z typowym napastnikiem Moratą. Dzieki temu Hazard i Willian bedą mieli wiecej przestrzeni, a para kozackich wahadłowców Alonso &amp; Moses ma do kogo posylac dlugie podania i wrzutki
⛔ nie pykło
Arsenal strzeli w 1 połowie @3.40 fajny kurs

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
To co mi laska na czacie pisze, że muszę czekać aż zostanie rozegrane. Piszę jej, że wstępnie przełożono na 14 marca, a ona, że muszę czekać aż rozegrają. No bez jaj
Ale z tych konsultantów trzeba wyciągać informacje na siłę. Teraz się dopiero dowiedziałem, że jak nie jest oficjalna data znana, to jeżeli nie zostanie ustalone w ciągu 36 godzin to mi zwrócą stawkę.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Będzie zwrot za Juventus w Onibet , spokojnie, szkoda, że nie rozegrali bo Atalanta roszady, a Juve to pewniak

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom