Nieźle ????Nozna,
Apejes Academy do przerwy @ 3.70
Raczej nie wejdzie, dzisiaj ruski mają dzień konia jak widać. Już jest 188,5Universitet Yugra Surgut - BC Irkut Irkutsk under 180,5 @1.83
nie jestem konfidentem, tu i tak jest kulturalnie co szanuję i cenię, sam mało klnę, ale dziś mi nerwy puszczają, bo mnie buk wkurza, praca mnie wkurza, żona mnie wkurza i jeszcze od 3 dni jeżdżę jak ciul po 2 sklepach po buty narciarskie na super promo po czym albo nie ma rozmiaru, albo ciśnie , albo żona mówi: za drogie ???? , ale jak mi dajesz ostrzeżenie to wtedy się pytam: czemu ja a inni są bezkarni ? I takie o to mini problemy rozkładają na łopatki ???? , mam problemy nie? aaaa i jeszcze pizza domowej roboty miała być a tu zonk....teraz nadrabia, obiecała to robi hehekris_nh nie jestem robotem, który śledzi każdy post, mam swoje prywatne życie. Jeśli widzisz, że ktoś łamie regulamin, to możesz go zgłosić lub podeślij mi posty łamiące regulamin, abyś nie czuł się pokrzywdzony.
czyli ktoś mnie podkablował ?kris_nh nie jestem robotem, który śledzi każdy post, mam swoje prywatne życie. Jeśli widzisz, że ktoś łamie regulamin, to możesz go zgłosić lub podeślij mi posty łamiące regulamin, abyś nie czuł się pokrzywdzony.
Swoją złość wyładuj gdzie indziej (broń Cię Bóg, abyś nie zrobił tego na żonie). Doskonale Cię rozumiem, 6k nie leży na drodze, wygrałeś, więc należą Ci się jak psu buda.nie jestem konfidentem, tu i tak jest kulturalnie co szanuję i cenię, sam mało klnę, ale dziś mi nerwy puszczają, bo mnie buk wkurza, praca mnie wkurza, żona mnie wkurza i jeszcze od 3 dni jeżdżę jak ciul po 2 sklepach po buty narciarskie na super promo po czym albo nie ma rozmiaru, albo ciśnie , albo żona mówi: za drogie ???? , ale jak mi dajesz ostrzeżenie to wtedy się pytam: czemu ja a inni są bezkarni ? I takie o to mini problemy rozkładają na łopatki ???? , mam problemy nie? aaaa i jeszcze pizza domowej roboty miała być a tu zonk....teraz nadrabia, obiecała to robi hehe
nie, ale znam takie forum co mod MUSI przeczytać wszystko bo jest od tego i "wynagradza".Swoją złość wyładuj gdzie indziej (broń Cię Bóg, abyś nie zrobił tego na żonie). Doskonale Cię rozumiem, 6k nie leży na drodze, wygrałeś, więc należą Ci się jak psu buda.
Nie miej do mnie pretensji, że Ty dostałeś ostrzeżenie, a Kowalski z Nowakiem nie. Dziś mogło im się upiec, ale drugim razem na pewno nie. Mam teraz przeczytać każdy post i nagradzać userów, którzy złamali regulamin? ????
Jeszcze @8 zlapalem ????Nozna,
Apejes Academy do przerwy @ 3.70
Lubię to ale nie zdążyłem pograć.Jeszcze @8 zlapalem ????