kris_nh
Użytkownik
b.a.hprzed którym?
mam nadzieje ze jeden z ich przedstawicieli to czyta....
b.a.hprzed którym?
No i już mieliśmy poprzeczkę w Szanghaju ???? Szkoda, bo goście defensywnie na maxa grają do tej pory.Panowie na czym ogladacie mecze AFC Champions League w Azji?
Nic dziwnego bet365 robi podobnie, bardzo rzadko,ale juz mialem z nimi przygody że zmieniali mi w historii ,np inne kursy niż zagrałem, sumy itp. Kiedyś walczyłem z nimi o kilkaset euro, dlugo bo dlugo, ale zwrócili.ten buk sam sobie wchodzi na moje konto i cofa wypłatę ...szok, już 3 raz w ciągu 3 dni. Nagle nie ma w historii wypłat. Zleciłem kolejną i im meila napisałem. Przestrzegam przed nimi.
Robiłeś jakies prtsc? Że mogłeś udowodnić zmiany?Nic dziwnego bet365 robi podobnie, bardzo rzadko,ale juz mialem z nimi przygody że zmieniali mi w historii ,np inne kursy niż zagrałem, sumy itp. Kiedyś walczyłem z nimi o kilkaset euro, dlugo bo dlugo, ale zwrócili.
Kurde fajny kurs na Shanghai, wygrali na wyjezdzie I odpuszczą u siebie....
Ducks bez wątpienia maleoszych skośnych, ale gospodarze mają Jimera, jednego z najlepszych,a moze najlepszego.
Ducks jesli przegra,odpada....
Grac ?
Wlasnie prtsc I pismami do tych organizacji, które mają podane na dole strony ich "straszylem". zaczeli do mnie wydzwaniac, nue chcialem rozmawiac,tylko wszystko mail,zeby miec podkładke....trwało to ok miesiąca,ale oddali.Robiłeś jakies prtsc? Że mogłeś udowodnić zmiany?
Też wam sie ciezko tu pisze z komórki?
Alaska swoje gra, tyle przewagi juz miala I przegra....Filipiny znowu mi to robią, 2.5 2 minuty i jeden celny rzut za 3
Alaska przegrywa na własne życzenie...Alaska swoje gra, tyle przewagi juz miala I przegra....
Tylko,ze oni kaxdy mecz tak grają, nie wiem o co chodzi.Alaska przegrywa na własne życzenie...
Grales over w pre ?Kurde znowu 1 pkt do overu w Chinach. Mam dość tej koszykówki
Nie, w trakcie =)Grales over w pre ?
załącznik , jest i nawet status się zmienił a teraz znikło, był status "opracowane" czy coś w tym stylu@up z tego co pamietam wyplata pojawia sie w historii po jej zrealizowaniu. Zauwaz ze po zrobieniu wyplaty saldo sie nie zmienia, srodki schodza z konta dopiero jak wyplata zostanie przetworzona.