>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
ten buk sam sobie wchodzi na moje konto i cofa wypłatę ...szok, już 3 raz w ciągu 3 dni. Nagle nie ma w historii wypłat. Zleciłem kolejną i im meila napisałem. Przestrzegam przed nimi.
Nic dziwnego bet365 robi podobnie, bardzo rzadko,ale juz mialem z nimi przygody że zmieniali mi w historii ,np inne kursy niż zagrałem, sumy itp. Kiedyś walczyłem z nimi o kilkaset euro, dlugo bo dlugo, ale zwrócili.
Kurde fajny kurs na Shanghai, wygrali na wyjezdzie I odpuszczą u siebie....
Ducks bez wątpienia maleoszych skośnych, ale gospodarze mają Jimera, jednego z najlepszych,a moze najlepszego.
Ducks jesli przegra,odpada....
Grac ?

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Nic dziwnego bet365 robi podobnie, bardzo rzadko,ale juz mialem z nimi przygody że zmieniali mi w historii ,np inne kursy niż zagrałem, sumy itp. Kiedyś walczyłem z nimi o kilkaset euro, dlugo bo dlugo, ale zwrócili.
Kurde fajny kurs na Shanghai, wygrali na wyjezdzie I odpuszczą u siebie....
Ducks bez wątpienia maleoszych skośnych, ale gospodarze mają Jimera, jednego z najlepszych,a moze najlepszego.
Ducks jesli przegra,odpada....
Grac ?
Robiłeś jakies prtsc? Że mogłeś udowodnić zmiany?
Też wam sie ciezko tu pisze z komórki?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Robiłeś jakies prtsc? Że mogłeś udowodnić zmiany?
Też wam sie ciezko tu pisze z komórki?
Wlasnie prtsc I pismami do tych organizacji, które mają podane na dole strony ich &quot;straszylem&quot;. zaczeli do mnie wydzwaniac, nue chcialem rozmawiac,tylko wszystko mail,zeby miec podkładke....trwało to ok miesiąca,ale oddali.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
nie chce drążyć ale te kurwy mi znów coś zrobili ze w historii wypłat nie mam wypłaty która zlecałem 1-2 h temu. co ja mam zrobić?

D 319

defox

Użytkownik
@up z tego co pamietam wyplata pojawia sie w historii po jej zrealizowaniu. Zauwaz ze po zrobieniu wyplaty saldo sie nie zmienia, srodki schodza z konta dopiero jak wyplata zostanie przetworzona.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
@up z tego co pamietam wyplata pojawia sie w historii po jej zrealizowaniu. Zauwaz ze po zrobieniu wyplaty saldo sie nie zmienia, srodki schodza z konta dopiero jak wyplata zostanie przetworzona.
załącznik , jest i nawet status się zmienił a teraz znikło, był status &quot;opracowane&quot; czy coś w tym stylu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom