Kashima strzeliła bramkę pod koniec pierwszej połowy, ale ogólnie to prawda, w tym meczu nawet nie było stuprocentowej sytuacji, a bramka padła po strzale z dystansu i zmianie kierunku lotu piłki przez napastnika.Oglada ktoś Sydney vs Kashima? Nic się w tym meczu nie dzieje, proponuje grać under 2.5 @1.45 oraz under 1.5 @2.30 z STS...
No szkoda bo mam akurat pograne under 1.5 więc już może być problem żeby weszło. Ale naprawdę zasypiam przy tym meczu ???? może w drugiej połowie się bardziej rozkręciKashima strzeliła bramkę pod koniec pierwszej połowy, ale ogólnie to prawda, w tym meczu nawet nie było stuprocentowej sytuacji, a bramka padła po strzale z dystansu i zmianie kierunku lotu piłki przez napastnika.
Prawie każdy buk kombinuje jak wygrywasz. Po co im taki klient. Dobry jest taki, który regularnie topi.hehe nigdy więcej, dali bonus, wypłata zlecona druga i uwaga , weryfikują konto stałemu klientowi, szok. Wysłalem im, ale nie obyło się bez zjeby tych dziadów z b.a.h.
wcześniej kombinowali obrotem, który już był wykonany. smieszny buk
W ostatnich minutach strzeliły
W regulaminie każdego buka jest punkt że grasz w celach rekreacyjnych.hehe nigdy więcej, dali bonus, wypłata zlecona druga i uwaga , weryfikują konto stałemu klientowi, szok. Wysłalem im, ale nie obyło się bez zjeby tych dziadów z b.a.h.
wcześniej kombinowali obrotem, który już był wykonany. smieszny buk
już klepnęli także luz.W regulaminie każdego buka jest punkt że grasz w celach rekreacyjnych.
Zauważyli że Ty robiłeś to w celach zarobkowych i stąd mogą wynikać te problemy.
przed którym?ten buk sam sobie wchodzi na moje konto i cofa wypłatę ...szok, już 3 raz w ciągu 3 dni. Nagle nie ma w historii wypłat. Zleciłem kolejną i im meila napisałem. Przestrzegam przed nimi.