Panowie, gra ktos teraz na bet365?
Siedze w Anglii, konto w pelni zweryfikowane. Jak najszybciej wplacic na beta? Przelew miedzynarodowy moze isc kilka dni jesli sie nie myle (przelew bede wykonywal z polskiego konta)
Czy już przed meczem stawiałeś, że Kecmanovic jest bez formy i tego nie wygra? Czy chcesz mi dopiec Januszu? Wybacz nie wszystko wchodzi jak chcesz zobacz kilka stron wczesniej i porównaj z wynikami
Witam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?
Witam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?
Lisicki ładny powrót w drugim secie z 3:0 na 4:5 . Kursy już były fajne na mecz i na seta . Ciekawe czy dotrzyma i wygra póki co seta .
No i dała radę . Brawo Sabina !!!
Sabinka dzisiaj na swojej osobie dała napewno zarobić tym , którzy jej zaufali . Jeszcze w trzecim secie w pewnym momencie ładnie podbiła kursiwo ???? .