>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Powie mi ktoś dlaczego takie spadki kursu na HIFK w hokeja w finlandii? Wczoraj widziałem koło 2 kurs a dzisiaj 1.3

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Agut to jest dopiero żałosny łamie się z 40:15 Na clayu z norrim
A następnie nie łamie z 15:40 Co za ciul
Skończy się tb w 3 secie jak u ramosa

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Co z kutas hiszpański z 3:2 I 40:15 zaraz odda seta gościowi który w atp nie rozegrał meczu na ziemi. Ustawia jak Ramos w 3 secie. Czarna lista dla tego gościa i po underze ????????????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Co z kutas hiszpański z 3:2 I 40:15 zaraz odda seta gościowi który w atp nie rozegrał meczu na ziemi. Ustawia jak Ramos w 3 secie. Czarna lista dla tego gościa i po underze ????????????
oj tam od razu ustawki ustawki po prostu mu spadła koncentracja ???? kazdy moze miec słabsze chwile

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
oj tam od razu ustawki ustawki po prostu mu spadła koncentracja ???? kazdy moze miec słabsze chwile
Wiem wiem ja to się zawsze jakiś ustawek dopatrze. Po prostu norri wlaczyl tryb federer a agut zapomniał co się robi z rakietą. Ale takie rzeczy się zdarzają. Nie mniej drugi raz w ciągu miesiąca mi uwala gruby kupon. Jak nie z Verdasco nie potrafił wygrać seta tak tu trochę cyrku dla rozrywki

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Wiem wiem ja to się zawsze jakiś ustawek dopatrze. Po prostu norri wlaczyl tryb federer a agut zapomniał co się robi z rakietą. Ale takie rzeczy się zdarzają. Nie mniej drugi raz w ciągu miesiąca mi uwala gruby kupon. Jak nie z Verdasco nie potrafił wygrać seta tak tu trochę cyrku dla rozrywki
ustawka to bedzie jak to Agut przegra w 5 setach ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ten Norrie fajnie się utrzymuje w wymianach z Hiszpanem.. Spodziewałem się większej różnicy w samych wymianach.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Oferta w pinbet na live nie dość że słabiutka to jeszcze blokują jak tylko coś się zawodnikowi dzieje. Wszędzie zakłady otwarte a tam zamknięte w meczu Aguta bo mu coś z nóżką robili.. Szkoda bo widać że Hiszpan ma kryzys i nie wytrzymuje trudów spotkania

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom