Molde v Bodø/Glimt
over 3.5
@1.81
oj tam od razu ustawki ustawki po prostu mu spadła koncentracja ???? kazdy moze miec słabsze chwileCo z kutas hiszpański z 3:2 I 40:15 zaraz odda seta gościowi który w atp nie rozegrał meczu na ziemi. Ustawia jak Ramos w 3 secie. Czarna lista dla tego gościa i po underze ????????????
Wiem wiem ja to się zawsze jakiś ustawek dopatrze. Po prostu norri wlaczyl tryb federer a agut zapomniał co się robi z rakietą. Ale takie rzeczy się zdarzają. Nie mniej drugi raz w ciągu miesiąca mi uwala gruby kupon. Jak nie z Verdasco nie potrafił wygrać seta tak tu trochę cyrku dla rozrywkioj tam od razu ustawki ustawki po prostu mu spadła koncentracja ???? kazdy moze miec słabsze chwile
ustawka to bedzie jak to Agut przegra w 5 setach ????Wiem wiem ja to się zawsze jakiś ustawek dopatrze. Po prostu norri wlaczyl tryb federer a agut zapomniał co się robi z rakietą. Ale takie rzeczy się zdarzają. Nie mniej drugi raz w ciągu miesiąca mi uwala gruby kupon. Jak nie z Verdasco nie potrafił wygrać seta tak tu trochę cyrku dla rozrywki
teraz atakuje over 3,51:1 ???? ++
Nie zdziwie się jak to wygra. Agut mizerny strasznie, jeszcze mu coś przy udzie robili w przerwieNa norriego kurs już 4 a było 100
tez pograłem przed meczem to i to ????teraz atakuje over 3,5