ziomeczek9393
Użytkownik
Barcelona 2:0 DW
Barcelona - Valencia / over 5,5 ŻK
Gurney - van Barneveld / van Barneweld (+1,5 lega)
AKO: 4,95 w LVBET
Ja robie, depozyty,wyplaty kartą Visa Debit czasami też używam paypala. Moze wlasnie paypal ?Panowie, gra ktos teraz na bet365?
Siedze w Anglii, konto w pelni zweryfikowane. Jak najszybciej wplacic na beta? Przelew miedzynarodowy moze isc kilka dni jesli sie nie myle (przelew bede wykonywal z polskiego konta)
Olej Janusza bo dobrą robotę robisz a wcale byś nie musiał podawać.Czy już przed meczem stawiałeś, że Kecmanovic jest bez formy i tego nie wygra? Czy chcesz mi dopiec Januszu? Wybacz nie wszystko wchodzi jak chcesz zobacz kilka stron wczesniej i porównaj z wynikami
Bez problemu. Komórka z uk I smigasz.Witam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?
W Óni można grać, tzn buk pozwala ;DWitam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?
Strony sie otwierajaBetson I Betsafe, tez już podobno dostepne w Polsce.