>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Panowie, gra ktos teraz na bet365?
Siedze w Anglii, konto w pelni zweryfikowane. Jak najszybciej wplacic na beta? Przelew miedzynarodowy moze isc kilka dni jesli sie nie myle (przelew bede wykonywal z polskiego konta)
Ja robie, depozyty,wyplaty kartą Visa Debit czasami też używam paypala. Moze wlasnie paypal ?

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Czy już przed meczem stawiałeś, że Kecmanovic jest bez formy i tego nie wygra? Czy chcesz mi dopiec Januszu? Wybacz nie wszystko wchodzi jak chcesz zobacz kilka stron wczesniej i porównaj z wynikami
Olej Janusza bo dobrą robotę robisz a wcale byś nie musiał podawać.

kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
Witam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Witam.Pany pytanie mam-mieszkam w UK i jadę za tydzień do Polski na 2 tygodnie.posiadam konto w Unibet zweryfikowane itp.czy jest szansa, że będę miał możliwość obstawiania przebywając w naszym pięknym kraju?czy będę zmuszony grać u legalnych buków?
Bez problemu. Komórka z uk I smigasz.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
W Óni można grać, tzn buk pozwala ;D

gmark 765

gmark

Użytkownik
Dominik Koepfer - profesjonalny tenisita przegrywajacy z zawodnikiem grajacym na jednej nodze.

K 0

kropson1988

Gość
Lisicki ładny powrót w drugim secie z 3:0 na 4:5 . Kursy już były fajne na mecz i na seta . Ciekawe czy dotrzyma i wygra póki co seta .
No i dała radę . Brawo Sabina !!!

K 0

kropson1988

Gość
Sabinka dzisiaj na swojej osobie dała napewno zarobić tym , którzy jej zaufali . Jeszcze w trzecim secie w pewnym momencie ładnie podbiła kursiwo ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom