>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co dziś w kosza kursy grube wchodziły, dawno tylu niespodzianek nie bylo jednego dnia. Nie ,że mi wchodzily,ale ogolnie :p
W nocy też sporo spotkan, wlasnie nad nimi siedze, widze linie 147pkt Argentyna-Urugwaj I nie wiem, czemu taka niska, pracuje nad tym ;) Jak dla mnie to tam powinno byc min 157pkt&gt;
Pogram teraz nozną.
Libertad-Cerro
Powyzej 9 roznych
1.9

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Co dziś w kosza kursy grube wchodziły, dawno tylu niespodzianek nie bylo jednego dnia. Nie ,że mi wchodzily,ale ogolnie :p
W nocy też sporo spotkan, wlasnie nad nimi siedze, widze linie 147pkt Argentyna-Urugwaj I nie wiem, czemu taka niska, pracuje nad tym ;) Jak dla mnie to tam powinno byc min 157pkt&gt;
Pogram teraz nozną.
Libertad-Cerro
Powyzej 9 roznych
1.9
Nie zebym się jakoś znal ale też mnie to zdziwiło.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ale licho z rogami w Paragwaju....
No wlasnie, o co chodzi z tą linią....obie ekipy prawie w optymalnych skladach, hmmm, coś tu nie gra

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Ale licho z rogami w Paragwaju....
No wlasnie, o co chodzi z tą linią....obie ekipy prawie w optymalnych skladach, hmmm, coś tu nie gra
Juz są 3 różne, rozruszaja się. Nie wiem, ja pogralem over 1521i liczęl ze jednak trochę bede rzucać

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
verno grasz St Blues na przełamanie czy dlaczego? Ostatnie mecze raczej nie przemawiają za nimi. Pytam z ciekawości, bo przyznaje że na hokeju się nie znam raczej.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja może Portoryko obejrze, lubie ich, fajnie chlopy grają. Nie wiem czy coś tam pogram, ale linia 155pkt, tez wysoka nie jest...
No I powinni zlać meksykańców.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
verno grasz St Blues na przełamanie czy dlaczego? Ostatnie mecze raczej nie przemawiają za nimi. Pytam z ciekawości, bo przyznaje że na hokeju się nie znam raczej.
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak gra na przełamanie chociaż czasem jest taka intuicja ale to zazwyczaj przy meczach dół tabeli z czołówka ale do rzeczy, uważam że nutki są po prostu lepsze, może patrze przez pryzmat awataru (czyt. ulubiona drużyna) ale wiąże się to też z tym że najczęściej ich oglądam, grają na prawdę dobrze ale w ostatnich meczach czegoś brakło. Moim zdaniem dzisiaj u siebie pewnie wygrają aczkolwiek gram z OT taką już mam zasadę. Pozdro ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Thiem to ładnie sprzedaje ???? Thiem nie dosc ze sprzedał mecz to jezcze postawił ze drugiego seta przegra 6:0 po kursie 100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom