>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Astralis - Navi (1 mapa) @1,45 + Toomorow.gg - Invizy @1,28 (ten mecz startuje za ~45minut --&gt; AKO 1,85
Astralis powinno na nuke spokojnie wygrać, pokazali się doskonale na tej mapie z Heroic, które przed zmianami było jedna z najlepszych drużyn na tej mapie. Drugi mecz polskich drużyn, nowy skład toomorow prezentuje się bardzo mocno indywidualnie jak na polskie podwórko, wszyscy gracze już doświadczeni no i ten Patitek - spokojnie powinni wygrać.
✅✅
Wygrane odpowiednio 16;10 i 2;1 w mapach ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +5
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Astralis - NaVi @1,8
Obie mapy wyrównane, ale jak dla mnie to jednak duńczycy skończą mecz z wygraną i awansem do 1/2.
⛔⛔ 5-16
Totalnie zniszczeni. Oglądałem ostatnio Navi z Heroic na trainie i tam byli kompletnie zagubieni, dlatego szedłem w stronę duńczyków. Jak widać odrobili lekcję i tutaj już pełna dominacja.
Mimo wszystko dzień zakończony 4/5. Jutro będziemy dalej próbować z półfinałami oraz startuje fajny turniej w Mińsku, gdzie też będzie można coś ugrać.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Tripel na dziś, idę w wersję bezpieczną bo całkowitego przekonania nie mam do wygranych gospodarzy z PL (może być gdzieś remis), aby ładować czyste 1-ki.
ako: 2.70
Cork @1.43
Jagiellonia DNB @1.33
Zagłębie DNB @1.42
vamos !!! ????
stawka bez szaleństw oczywiście w dniu dzisiejszym
✅✅✅✅✅ 6/6 ????
ako: 1.90 bo Zagłebie ZWROT zakładu, ale znów do przodu ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom