>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Thiem to ładnie sprzedaje ???? Thiem nie dosc ze sprzedał mecz to jezcze postawił ze drugiego seta przegra 6:0 po kursie 100
Ze Cie jeszcze do zadnych sluzb nie wzieli jak Ty tylu handlarzy, tyle korupcji juz znalazles to ja nie wiem :eek:

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ze Cie jeszcze do zadnych sluzb nie wzieli jak Ty tylu handlarzy, tyle korupcji juz znalazles to ja nie wiem :eek:
jedno pytanie ???? ogladałes mecz cały ?? widziałes jak Thiem grał przy breakpointach jak Verdasco serwował na pierwszego seta? nie chce mi sie nawet tego komentowac to jest tak oczywiste ze oczy krwawiły jak na to patrzyłem

piotrex007 113,8K

piotrex007

Użytkownik
Mnie przy tym wszystkim zastanawia, to skoro każdy mecz sprzedany, Ty notujesz ⛔ za ⛔ i narzekasz, że sprzedają mecze, to skoro wiesz, że tak jest i nie trafiasz, to po c**j to obstawiasz dalej? :confused:

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
A raczej czemu nie grasz na przeciwników na live, gdy widzisz że ktoś &quot;sprzedaje&quot; mecz?:confused:
dzizys gram czasem ale kiedy juz wiesz ze mecz jest sprzedany jak kurs jest 1.1 albo 1.05.. jesli ktos obserwuje tenis i uwaza ze to normalne ze Thiem w optymaklnej formie na maczce ugrywa z Verdasco 4 gemy i broni przy tym 20 breakintow to spoko

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co dziś w kosza kursy grube wchodziły, dawno tylu niespodzianek nie bylo jednego dnia. Nie ,że mi wchodzily,ale ogolnie :p
W nocy też sporo spotkan, wlasnie nad nimi siedze, widze linie 147pkt Argentyna-Urugwaj I nie wiem, czemu taka niska, pracuje nad tym ;) Jak dla mnie to tam powinno byc min 157pkt&gt;
Pogram teraz nozną.
Libertad-Cerro
Powyzej 9 roznych
1.9
Paragwaj nie zawodzi !!

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Początek tej kwarty wyglądał strasznie mizernie, na szczęście w końcówce już byli bardziej skuteczni.
78pkt do przerwy, to powinno wejść, bałem się drugiej kwarty,ale przyzwoicie.
Dobrze,że te kwarty nie byly jakies bardzo wysokie,bo nalezałoby się teraz spodziewać underowej połowy,ale są takie jak trzeba.
Jak ktoś ma mecz Caxias-Brasil de Polotas, to tam można rozne zagrac, ja sobie pogralem over 10(według uznania)
Nie gram pilki na tak wysokich stawkach jak kosza,ale zawsze coś.
Chociaż buki widze dalej uparte na under....
Sorry za spam, ale czasami I mnie się udziela.
Jaja z tą Argentyną, bo to oni mieli pkt nabijać, Urugwaj sklad ma silny, ale jak wygrają, to mega niespodzianka.
Jest dobrze,Panowie ????
Pogral ktos rogi w tej brazylii ?

Otrzymane punkty reputacji: +19
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Oby wiecej takich lini ????
Szkoda,tylko, ze bet wpadl ostatnio na pomysł, zeby w niektorych spotkaniach nie dawac mozliwosci szachowac hcp I liniami, bo tam jak pisalem bedzie ok 160pkt.
Nie eiem co te buki wymyśliły, Urugwaj najmocniejszym skladem a hcp przed meczem poleciało na +13pkt...plus ta linia.
Batista,Fitipaldo,Vidal, Calfani, to nie ogórki

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Rożne co pisałem jak kto pograł, jest 8, ale to wariaci I jeszcze sporo nastukają ;)
Meksyk- Portoryko ruszasz coś ?
Zaraz jeszcze posiedze nad tym, ale nie bardzo widze,opcje fo uderzenia, bo kurs na Porto za niski,zeby go, brac, dzis grają bez najlepszego strzelca Rosario,ale to dobra drużyna I powinna spoojnie ograć Meksyk, dzis też bez swojej gwiazdy,Gutiereza.Meksyk ma też kilku dobrych grajkow z Europy, Stolla,Cruz,Perez.
Jak nic nie wymyŝle ,to może live zapodam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom