>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 35,3K

xbrajanx

Użytkownik
no to niezły mecz w Białymstoku, overek 2,5 prawie prawie, dlatego pogram sobie jeszcze:
Lechia następny gol @3,21 STS

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
NaVi - Astralis - 2 mapa (z dogrywką) @1,8
Na pierwszej zgodnie z tym co pisałem przegrali, ale tutaj mają dużo większe szanse niż na nuke, próbujemy.
✅✅ 16;14. Było nerwowo, ale dali radę. Jak na razie 3/3 i 1 kupon w grze, jedziemy dalej.
Astralis - NaVi @1,8
Obie mapy wyrównane, ale jak dla mnie to jednak duńczycy skończą mecz z wygraną i awansem do 1/2.

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ekspercie od kosza, warto wchodzić we Francję z ruskami? Jakieś handi ujemne bo przed meczem kurs poleciał ostro na francuzów. Wiem że to słabsze składy ale niech się ktoś wypowie bardzie ogarnięty na razie dostają 28:29 do przerwy

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biegi narciarskie 50 km stylem klasycznym - Mężczyźni

Alexey Poltaranin wygra zawody @ 3.65 bah

Od początku był to mój faworyt do złota i próbuje dalej pójść w tą stronę. Kazach pokazał świetną formę przed IO. Dobrze wyglądał w startach już w Pyongczang, ale też jest to facet, który od samego początku nastawia się na ten jeden bieg. Inni mają mnóstwo startów już tutaj, widać po zawodnikach zmęczenie. Poltaranin spokojnie czekał, biegał mało i jutro będzie gaz. Rywale? Sundby zmęczony było to widać w sztafecie. Holund klasykiem wiele tutaj nie zdziała. Niskanen nieźle wygląda, ale on sam może się wyeliminować. Jak zacznie znowu szaleć i narzucać tempo to może brakować sił w końcówce. Cologna groźny, ale klasyk i maraton to inna bajka. Też ma wiele startów za sobą. Poltaranin biega mądrze, nie szaleje, a kiedy trzeba to potrafi niesamowicie przyspieszyć. Liczę tutaj na piorunujące ostatnie km i złoty medal dla mistrz stylu klasycznego.
Taki bet z Pyongczang

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ale ci francuzi są ciency, ceglą niemiłosiernie, szczytem jest już w ogóle wykorzystanie wolnego. Graja u siebie a pewnie nie rzucą 60 pkt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom