Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.
na nockę ode mnie taki dubelek
Anderson - Edmund / over 3.5 seta @ 1.57
Tsitsipas - Shapovalov / over 3.5 seta @ 1.45 ... ako @ 2.27 Unibet
... dobrej owocnej nocy życzę
golubic cały set prowadziła z brejkiem i pewnie wygrywała podanie a jak przyszło wyserwowac eta to się połamała i przegrała po tb. Oby teraz nie poleciała w drugim
golubic cały set prowadziła z brejkiem i pewnie wygrywała podanie a jak przyszło wyserwowac eta to się połamała i przegrała po tb. Oby teraz nie poleciała w drugim
nawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.
victoria df golubic piątka za postawę na korcie, te zagrania to jest jakaś komedia pomieszana z dramatem, nie wierze że ktos ja tak uczył grac w tenisa
Jak już nasi śpiewają 'Polska, biało-czerwoni' i krzyczą 'dajesz Magda, dajesz', to musi się udać haha.
Wiadra i lenistwo sprawiają, że nie chce mi się szukać, ale typ na Nishiokę był świetny, dziękuję. Poszukam jak wstanę i dam rep, jestem zobowiązany zrewanżować się porządną flachą! ????
Troicki serio, lamiesz się do zera chłopie?