Nie wierze że są jeszcze ludzie którzy stawiają pieniądze na troickiego i to po takim kursieTroicki nie umie przełamać ani razu jakiegoś leszcza? szok
Nie wierze że są jeszcze ludzie którzy stawiają pieniądze na troickiego i to po takim kursieTroicki nie umie przełamać ani razu jakiegoś leszcza? szok
ty pało niemyta, miałeś 0-40Troicki nie umie przełamać ani razu jakiegoś leszcza? szok
do tasmy ????Nie wierze że są jeszcze ludzie którzy stawiają pieniądze na troickiego i to po takim kursie
nawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.ty pało niemyta, miałeś 0-40
do tasmy ????
Hehe nasi ładny doping ???? ????magda linette 4:1 w decydującym
OdradzamStosur 2,50
Ja mam Bondarenko ????golubic cały set prowadziła z brejkiem i pewnie wygrywała podanie a jak przyszło wyserwowac eta to się połamała i przegrała po tb. Oby teraz nie poleciała w drugim
ja potrzebuje tylko seta szwajcarki ale widze że już ciężko bedzie. Za to co Rublew robiJa mam Bondarenko ????
zmieniłem z Cuevas na Triocki. Jest 2-2 . Walka Troickinawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.
Znalezione! Dzięki, pozdrawiam!Nishioka na noc @ 3.5 warto