>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ty pało niemyta, miałeś 0-40

do tasmy ????
nawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
golubic cały set prowadziła z brejkiem i pewnie wygrywała podanie a jak przyszło wyserwowac eta to się połamała i przegrała po tb. Oby teraz nie poleciała w drugim

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
nawet do tasmy bym go nie wziął, były lepsze opcje. A później pretensje że kontuzje mózgów jak dalej ludzie grają na paire, troickiego czy fogga. Ale każdy gra za swoje.
zmieniłem z Cuevas na Triocki. Jest 2-2 . Walka Troicki

blind71 141

blind71

Użytkownik
Dzumhur weźmie dwa kolejne sety na 2:2, tak myślę. Pobieram 3ci set Dzumhur @2.60 Ale lekko bo wiadomo, obaj nieprzewidywalni.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
victoria df golubic piątka za postawę na korcie, te zagrania to jest jakaś komedia pomieszana z dramatem, nie wierze że ktos ja tak uczył grac w tenisa

blind71 141

blind71

Użytkownik
Jak już nasi śpiewają &#39;Polska, biało-czerwoni&#39; i krzyczą &#39;dajesz Magda, dajesz&#39;, to musi się udać haha.
Wiadra i lenistwo sprawiają, że nie chce mi się szukać, ale typ na Nishiokę był świetny, dziękuję. Poszukam jak wstanę i dam rep, jestem zobowiązany zrewanżować się porządną flachą! ????
Troicki serio, lamiesz się do zera chłopie?
Nishioka na noc @ 3.5 warto
Znalezione! Dzięki, pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom