Ten Sock coo za kartofel jeden... W TB z 30 na 47...Sock WIN @ 2,10
Sock spakowany, z dziewczynami czarterem wracają do Stanów, potwierdzone info!Ten Sock coo za kartofel jeden... W TB z 30 na 47...
albo Ramadam! hahahaSock spakowany, z dziewczynami czarterem wracają do Stanów, potwierdzone info!
hahaha i tak jak pisałem bondarenko trzeci set 6:2 i wszyscy się ciesząNo to teraz niech golubic złamie i wygra seta a trzeciego bierze bondarenko do 2 i wszyscy zadowoleni
Dzumhur weźmie dwa kolejne sety na 2:2, tak myślę. Pobieram 3ci set Dzumhur @2.60 Ale lekko bo wiadomo, obaj nieprzewidywalni.
nie ma to jak oddac wygrany mecz, zalosneStosur 2,50
Odradzam
Bosko!Puig @6.5, dla mnie bomba
Sugita 3ci set @3 lekko
Troicki wygrał i taśma siedzi ????zmieniłem z Cuevas na Triocki. Jest 2-2 . Walka Troicki
Przystopuj. Dobrze Ci szlo, ja skorzystalem wyjatkowo po 3+ na puig win chociaz zwykle nie pobieram typow z forum i weszlo. Pograles sugite teraz larson i juz minusy.@7.5 Begu, @6.5 Puig, tak to mogę egzystować, to rozumiem. Szkoda babci Venus @4 ale podobno nie można mieć wszystkiego ????
Dzięki, jeśli ktoś zaufał!
Lorenzi @3 Dzumhur plan wykonał, zrobił 2:2, czas na handel. Lekko, bo czajniki.
Czy Larsson powącha break-pointa? ????
O już wiem, Larsson polamie się na seta @2.3
Nope
Spokojnie, właśnie Larsson polamala zza firanki, stawki rozsądnePrzystopuj. Dobrze Ci szlo, ja skorzystalem wyjatkowo po 3+ na puig win chociaz zwykle nie pobieram typow z forum i weszlo. Pograles sugite teraz larson i juz minusy.