Spokojnie czyta forum i na pewno zaraz zaczniePouille marnie wygląda. Ciekaw jestem czy się obudzi i powalczy jeszcze o ten mecz.
Może i czyta, bo grą to on zajety za bardzo nie jest.Spokojnie czyta forum i na pewno zaraz zacznie
A drugim jest sam KyrgiosJak Kyrgios bierze tego szlema , co do tego nie mam zadnych watpliwosci. Jedyny zawodnik z ktorym moze przegrac to Federer
HahaA drugim jest sam Kyrgios
Ehh półgłówek 4**-1 w tb na 4-7Bemelmans 3rd set 2.55
Do meczu z Federerem to nawet nie dojdzie. Jak nie Tsonga to Dimitrov go pogoniNie ma to jak jechać po Kangurze na każdym forum tenisowym jakie istnieje, tylko dlatego, że ktoś napisze "Kangur wygra AO" ???? Przypomne tylko, że kurs na takie zdarzenie wynosi @17, a nie @2 z kawałkiem jak na Fedexa, który z resztą nie połamał Kangura na ostatnim Laver Cup.
Nie ukrywam ,że jestem tym faktem lekko poddenerwowany gdyż miałem na niego seta ... No ale cóż jak się nie wykorzystuje szans to później się dostaje w pape.Halys niebylby soba gdyby nie wypuscil szansy ktora otrzymal w tym meczu ???? 40-0 i 4 bp lacznie po zlamaniu mialby serving for the match ,a tak to przegrac po 5 setowce.
minusPytanko, mam kupon w fortunie zdarzenia ze zawodnik czy zawodniczka dojdzie do 1-16 w australian open, ale co jesli skreczuje to zwrot czy typ na minus, nie wiem jak to jest w długoterminowkach jak licza krecze?
Kupon z fortuny też na duży plusOde mnie na noc z tenisa
Cornet 2:0 @1,45
Wozniacki 2:0 @1,45
Fett - Eguchi o17,5 @1,47 1 gem brakło
Dolgopolov u19,5 @1,39
Nadal u18,5 @1,4
Dimitrov u19,5 @1,35
Peng @1,31
AKO: 10,64
i dodatkowo w różnych kombinacjach:
Anderson - Edmund o36,5 @1,63
Kohlschreiber - Nishioka o32,5 @1,61