No dokladnie ale jak ten 4 set podobalo mi.sie jak walczyl i sprawial pozory mialnawet setowa z 6 bp niewykorzystanych ale mial czyli nie mozna powiedziec ze nie walczylPrzecież w każdym meczu muszą być jakieś machlojki i każdy obstawia u Chinoli...
Hehe odpowiednio do nicku, no offenceCaruso 2.72 @ 4. Set - Jaziri to jakby był w formie już by to wygrał
Caruso 4.set to sobie wybrałem perełke ^^
Ymer łbie ????Bagieta + Karlovic + Ymer
@5.70 bet563
Caruso darł mordę w typowo włoskim stylu, dostał upomnienie i poprosił o fizjoterapeutę.Czemu nie.gra Jaziri z Caruso?bo nie mam strima. Tylko nie mowicie ze deszcz
Ruud Casper 2,10
Malek, Jaziri 2,35
Głupio zagraneCaruso 4 set @2.53
Oglądasz mecz? Też pograłem over i nie wiem, czy teraz miałem zwidy, czy sędzia pokazał spalonego, jak gość miał przed sobą nawet dwójkę obrońców, masakra I po tym dośrodkowaniu padła bramkaJordania - Dania O2.5 @ 2.23
Tak, czy siak już nieważne, 2:1 i * Ale jeśli by mi kupon nie siadł przez to, to byłby skandalTak 3 po 3, nie widziałem
Jak Kyrgios bierze tego szlema , co do tego nie mam zadnych watpliwosci. Jedyny zawodnik z ktorym moze przegrac to Federer
Czy:A drugim jest sam Kyrgios
>>Najwieksza Masowka!Akurat takicj przegrywow jak busta czy harrison to bym ogral w samej rozgrzewce ze plakali by ze strachu. A zobaczycie jak pajacyk Zverev bedzie kaszanil w tym turnieju i on chce byc top 4 hahah