Bondarenko potrafi grać, to nie tylko chujowosc Golubic.. Rak przechodni zadecydujeco odłamie to sama oddaje, bez wzgledu na wynik tego meczu to szwajcarka przestaje dla mnie istnieć tenisowo. W pierwszym secie po jednym przełamaniu a teraz 5 pod rząd
No to teraz niech golubic złamie i wygra seta a trzeciego bierze bondarenko do 2 i wszyscy zadowoleniBondarenko potrafi grać, to nie tylko chujowosc Golubic.. Rak przechodni zadecyduje
Kurde właśnie pisałem Bondarenko 2gi set @3.25 ale to odpuszczam w takim razie ????No to teraz niech golubic złamie i wygra seta a trzeciego bierze bondarenko do 2 i wszyscy zadowoleni
Brawo!No to teraz niech golubic złamie i wygra seta a trzeciego bierze bondarenko do 2 i wszyscy zadowoleni
No i połamała, nie zniósłbym gdyby mi drugi dzień z rzędu nie wszedł jeden mecz zwłaszcza że miała pierwszy set wygranyKurde właśnie pisałem Bondarenko 2gi set @3.25 ale to odpuszczam w takim razie ????
w niedziele miałem taka taśmę, 7 takich kuponów i łącznie ponad 7k do wygrania i tradycyjnie jeden meczKurde właśnie pisałem Bondarenko 2gi set @3.25 ale to odpuszczam w takim razie ????
Brawo!
Widziałem, wrzucales to z tego co pamiętam, aż mnie coś pod sercem zabolało.....No i połamała, nie zniósłbym gdyby mi drugi dzień z rzędu nie wszedł jeden mecz zwłaszcza że miała pierwszy set wygrany
w niedziele miałem taka taśmę, 7 takich kuponów i łącznie ponad 7k do wygrania i tradycyjnie jeden mecz
https://www.efortuna.pl/pl/strona_g...zE4NDEzNDQ1NzYwMDopdu3JxJZ57ImnM8M=&kind=MAIN
czekamy na resztęOde mnie na noc z tenisa
Cornet 2:0 @1,45
Wozniacki 2:0 @1,45
Fett - Eguchi o17,5 @1,47
Dolgopolov u19,5 @1,39
Nadal u18,5 @1,4
Dimitrov u19,5 @1,35
Peng @1,31
AKO: 10,64
i dodatkowo w różnych kombinacjach:
Anderson - Edmund o36,5 @1,63
Kohlschreiber - Nishioka o32,5 @1,61
Isner - Ebden o3,5 seta @1,6
Sousa - Brown o35,5 @1,6
Osobiście radzę uważać na Karlovica. W tym roku nie rozegrał żadnego meczu turniejowego. Końcówka roku słaba w jego wykonaniu. Wiek i upały zrobią swoje. Jeżeli nie zamknie meczu w 3 setach to czuję jego krecz bo na więcej sił nie wystarczy. Życzę powodzenia i owocnej nocy
Puig polamie na seta @3.4 lekko
Myślę, że ogarnie.Ja pier... Posmarowane grubo sugita 2 set a ten oddaje gem za gemem... I jeszcze cwaniaki zavlokowali calkiem zamkniecie....
Dzumhur weźmie dwa kolejne sety na 2:2, tak myślę. Pobieram 3ci set Dzumhur @2.60 Ale lekko bo wiadomo, obaj nieprzewidywalni.
Hehe bawili się chłopaki aż miło
C9 @1.95
Tak tak takPuig 2gi set @4 naprawdę za wysoki kurs