>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Ogarnij się typie, to jest WTA. Jak masz tak płakać to nie obstawiaj amerykańskich sportów i WTA. Nikt nie pisze, że Pisia gra dobrze, po prostu są osoby, które nie stawiały Pisi przez ostatnie 2 lata i nie cisną jej na każdym kroku ????
czy ja placze? po prostu nie dowierzam do czego doszlo, zeby tak stronniczy komentarz falszujacy obraz meczu byl na porzadku dziennym. No ale nie ma sie co dziwic, taki jest poziom narodowowych mediow
jaki smiech teraz ???? ????
tak teraz czytam Twoj komentarz i mam wrazenie ze Ty nei wiesz o kogo mi chodzi ???? Jońca to komentator tvp

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
czy ja placze? po prostu nie dowierzam do czego doszlo, zeby tak stronniczy komentarz falszujacy obraz meczu byl na porzadku dziennym. No ale nie ma sie co dziwic, taki jest poziom narodowowych mediow
jaki smiech teraz ???? ????
tak teraz czytam Twoj komentarz i mam wrazenie ze Ty nei wiesz o kogo mi chodzi ???? Jońca to komentator tvp
Haha, mój błąd ???? Nie oglądam meczy z polskim komentarzem, bo tego słuchać nie idzie. Pamiętam obejrzałem mecz Federrer-Delpo to gość tak samo był zafascynowany grą Federrera, choć przegrał i grał piach, a same emocje jak na grzybach. Byłem pewien, że Jońca o Joannie Koncie piszesz, wybacz ????

juras333 802

juras333

Użytkownik
Myślałem, że Berankis puścił ten mecz w kwalach Vukiciowi, ale jak tak patrzę na grę kangura to nie musiało wcale tak być. Przyzwoicie sobie radzi

D 319

defox

Użytkownik
Tenis nigdy nie przestanie mnei zadziwiac. lacko przegral z dutra silva, poza tym wiadomo jaki poziom prezentuje a dzisiaj ogrywa mlodego ktory ostatnio pokazal sie z dobrej strony. No cuda

M 465

michal91

Użytkownik
Tenis nigdy nie przestanie mnei zadziwiac. lacko przegral z dutra silva, poza tym wiadomo jaki poziom prezentuje a dzisiaj ogrywa mlodego ktory ostatnio pokazal sie z dobrej strony. No cuda
Skoro przegrał w kwalach z Rogerio, a dzisiaj grał w turnieju, to już chyba wszystko jest jasne.

D 319

defox

Użytkownik
Przeceiz jest losowanie wiec nie mogl wiedziec. Bardziej to wygladalo jakby mlody chcial przegrac bo to co robil od stanu 30 0 przy 2 ostatnich gemach serwisowych lacko to parodia
teraz patrze i widze ze az 3 graczy zrezygnowalo, wiec moze mogl podejrzewac cos

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Dominika Cibulkova 2nd set 2.55 Vesnina ma problem z plecami już kilka razy lekarz wchodził na kort

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom