>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
Jak tam nba, fajne wyniki, choc jeden mecz,ktos trafił ? ????
Mi brakło pare pkt over indiana bucks ; (
tomek80 może wiesz coś czy emmet pogra dziś w kcc? Bo wydaje mi się kurs trochę przesadzony w stronę mobis???a w drugim to chyba jakiś over

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mi brakło pare pkt over indiana bucks ; (
tomek80 może wiesz coś czy emmet pogra dziś w kcc? Bo wydaje mi się kurs trochę przesadzony w stronę mobis???a w drugim to chyba jakiś over
Aha,to już wiem skąd taki kurs na Mobis.
Nie wiem nic o Emecie, trzeba poczekac na live.

L 237

lookash

Użytkownik
Jak tak czasem spojrzę na to forum to mam wrażenie że siedzą tu sami sabotażyści współpracujący z bukami ???? dział tenisa to wszystko odwrotnie jak podajecie, co dziesiąty typ wchodzi..Dziś można było poczytać o branych kredytach na Konte, Simona i kilka innych kwiatków jeszcze. Nba i tenis to ciągle płacz i zgrzytanie zębami, to po co to obstawiacie ? Zaglądam tu co jakiś czas od dawna i tylko jedna teoria się nasuwa, to nie forum typerów tylko frustratów przylatujących z wypłatami, hajsem od starych i innych różnych źródeł (na pewno nie z bukmacherki), myślących że się znają na temacie. Nie szkoda wam życia, ciężko zarobionych pieniędzy na coś o czym nie macie pojęcia ? No offence

Otrzymane punkty reputacji: +10
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Najlepsza nocka z NBA w karierze ????
Potwierdzam ????
Ja nockę zarwałem, 5h nie spania i tak naprawdę plus jest, ale nie taki jakiego oczekiwałem. Sinakova dała ciała i przez to.
Radwanska weszła
Clippers + Golden weszło
Houston handi weszło
Detroit wtopa
Siniakova wtopa
coś jeszcze było ale już nie pamiętam

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
póki wytrzymam to @Bucks do przerwy
widząc ich brak komunikacji, wyrzucanie piłki poza boisko przy podaniach i dziwne pozycje rzutowe kiedy koledzy mieli miejsce.. to nie mogło się udać, ale cóż, cała noc była dziwna ????

A 332

adriano778

Użytkownik
No z 1.12 , 1.15 ale dziś jakby doszło do tiebreaka to chociaż Daria jest jedna z moich ulubionych i najczęściej oglądanych zawodniczek to nie widziałem jej zwycięstwa i zapewne nie wygrała by. Dziś słaby serwis kontra mocny return Rogowskiej. Rogowska lepszy serwis ale proste błędy w których amator wygrałby lewa ręka te łatwe punkty. Po prostu przegrała na własne życzenie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom