>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
O co chodzi z tym kursem na dynamo moskwa w lm kobiet? Dla mnie to bedzie to szybka wygrana tak samo jutro kazan pojedzie z policami a tu kursy 1,45 na moskwe i 1,40 na kazan. Jakies kontuzje czy o co chodzi?
Co do tenisa to w zeszly piatek pisalem zeby sobie odpuscic ten tydzien bo same cyrki i kazdy mecz to loteria ja to czekam juz na ao.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
F.Dusseldorf - Standard
Standard w najlepszym zestawieniu. Niemcy kombinowany skład + 4 małolatów bez gry w 1 zespole.
Standard 1 połowa @3,25 Uni
Standard 1 połowa DNB @1,85 Uni

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
F.Dusseldorf - Standard
Standard w najlepszym zestawieniu. Niemcy kombinowany skład + 4 małolatów bez gry w 1 zespole.
Standard 1 połowa @3,25 Uni
Standard 1 połowa DNB @1,85 Uni
pograłem, ale jak zobaczyłem tego babola murzyna w 4 minucie to wiedziałem, że to już będzie minus
teraz o piłkę walczyło dwóch zawodnik standardu i się jeszcze głowami lekko zderzyli dramat...

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
pograłem, ale jak zobaczyłem tego babola murzyna w 4 minucie to wiedziałem, że to już będzie minus
teraz o piłkę walczyło dwóch zawodnik standardu i się jeszcze głowami lekko zderzyli dramat...
to samo ???? ???? pograne, ale bez perspektyw na plus ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
O co chodzi z tym kursem na dynamo moskwa w lm kobiet? Dla mnie to bedzie to szybka wygrana tak samo jutro kazan pojedzie z policami a tu kursy 1,45 na moskwe i 1,40 na kazan. Jakies kontuzje czy o co chodzi?
Co do tenisa to w zeszly piatek pisalem zeby sobie odpuscic ten tydzien bo same cyrki i kazdy mecz to loteria ja to czekam juz na ao.
Gdzie masz 1.4 na kazan? w pinku 1.28

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Zobaczcie sobie ich H2H. Dwa razy póki co ze sobą grali i dwa razy Düsseldorf wychodził na 2-0 po czym robili łamaka na 2-2. Do tego jak patrzę na grę Standardu to wydaje mi się, że im się jakoś nie chce. Już jest 1-0 dlatego liczę, że po raz trzeci pójdą w tego łamaka ????

sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Zobaczcie sobie ich H2H. Dwa razy póki co ze sobą grali i dwa razy Düsseldorf wychodził na 2-0 po czym robili łamaka na 2-2. Do tego jak patrzę na grę Standardu to wydaje mi się, że im się jakoś nie chce. Już jest 1-0 dlatego liczę, że po raz trzeci pójdą w tego łamaka ????
Gra Standardu wygląda słabo, przed chwilą był strzał na bramkę, ale nie w światło bramki, może po przerwie się odmulą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom