roxandoo
Użytkownik
Vukic 2nd set 2.5
Vukic 2nd set 2.5
Niestety tak jak Defox pisał Isia nic nie grała, Konta wrzuciła drugi bieg Value na mecz 1.85Radwanska 4-1 podwojne przelamanie i przegrywa seta hehe
czy ja placze? po prostu nie dowierzam do czego doszlo, zeby tak stronniczy komentarz falszujacy obraz meczu byl na porzadku dziennym. No ale nie ma sie co dziwic, taki jest poziom narodowowych mediow
Przecież ten gość ma zerowe pojęcie o tenisie, zresztą nie tylko o tenisie, to co ma mówić ????Ten Jonca to jest ciezki przypadek fanatyzmu i pisiorstwa. Jak mozna mowic ze pisia gra dobrze? no jak? to ejst jakis pieprzony paranoik.
Haha, mój błąd ???? Nie oglądam meczy z polskim komentarzem, bo tego słuchać nie idzie. Pamiętam obejrzałem mecz Federrer-Delpo to gość tak samo był zafascynowany grą Federrera, choć przegrał i grał piach, a same emocje jak na grzybach. Byłem pewien, że Jońca o Joannie Koncie piszesz, wybacz ????czy ja placze? po prostu nie dowierzam do czego doszlo, zeby tak stronniczy komentarz falszujacy obraz meczu byl na porzadku dziennym. No ale nie ma sie co dziwic, taki jest poziom narodowowych mediow
jaki smiech teraz ???? ????
tak teraz czytam Twoj komentarz i mam wrazenie ze Ty nei wiesz o kogo mi chodzi ???? Jońca to komentator tvp
Niestety tak jak Defox pisał Isia nic nie grała, Konta wrzuciła drugi bieg Value na mecz 1.85
Skoro przegrał w kwalach z Rogerio, a dzisiaj grał w turnieju, to już chyba wszystko jest jasne.Tenis nigdy nie przestanie mnei zadziwiac. lacko przegral z dutra silva, poza tym wiadomo jaki poziom prezentuje a dzisiaj ogrywa mlodego ktory ostatnio pokazal sie z dobrej strony. No cuda
Dla mnie ciekawa opcja Taubate u 20-Palmeiras u 20 btts
@2.02 w Fortunie
Fartem ale liczy się