>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Zeballos/Mayer ✅ 2.11
Duan bierze mecz z Puig. Moniczka juz dawno bez formy a przed AO nie bedzie prula sobie zyl. Duan w Australi zawalczy. Taka kolejna wschodnia gwiazda. Nie chce mi sie wiecej pisac ja bym gral.
Duan 2.12 pisalem wczesniej o hc na nia jak grac to grac

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
jest tyle meczy ze krejcka mozna dostac co drugi to lepszy, Cepelova juz leci po Fett .... na Ao to chyba zwariuje ???? ale muka na tej Alexandrowej komediodramat nie tykam tam juz nic
Fett ledwo co wyszla z piaskownicy szalu nie gra, Cepelova jak zaskoczy to jest ciezka do ogrania, ale nie zagram po 1.5 poczekam jak Fett dojdzie, po jakies 2.2 zzabiore. Poza tym ta Fett to stary sprzedawczyk itfowy.
Nie patrzylem na kursy ale dwie zawodniczki zblizone poziomem ze wskazaniem na lowaczke a buki wystawiaja sadzac teraz po kursach jakies 3.0? cyrk

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
co myslicie o Bencic z Korba kursy juz leca na szwajcarke, zobacze jak wyjde z nocnego grania bo przycisnalbym przeciwko Kerber
teraz Duan z 3-0 robi cyrki

D 319

defox

Użytkownik
Polecam Jovanovic po 2.86. W 1 secie bardzo pewnie trzymala swoj serwis do momentu gdy przelamala i miala serwis na mecz - wtedy sie spalila, ale wygrala tb ze stanu 0:3.
co myslicie o Bencic z Korba kursy juz leca na szwajcarke, zobacze jak wyjde z nocnego grania bo przycisnalbym przeciwko Kerber
teraz Duan z 3-0 robi cyrki
Ogladalem wszystkie mecze Bencic i mam mieszane odczucia. Zagrała dobrze, ale zdarzają jej się przestoje. W meczu z Coco ta druga dużo pomogła, nie umniejszając Bencic bo jednak w trudnych momentach potrafiła wyjsc obronną ręką. Bencic wraca do swojej normalnej dyspozycji.
Kerber nie oglądałem, ale też widać formę zwyżkową. Ranga spotkania może jednak sparaliżować Bencic, co nie powinno mieć miejsca w przypadku Kerber bo jest bardziej doswiadczona. Przy obecnych kursach grałbym raczej Kerber

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
nie ma co sie pchac w w mecze gdzie bukmacherzy sa w stanie wystawic kursy w miare adekwatne do umiejetnosci pozczegolnych zawodnikow jak ich formy. Te mecze gra caly bukmacherski swiat. Na moje powinno sie grac mecze gdzie buk nie jest w stanie oszacowac szans poszczegolnych zawodnikow czy zawodniczek. Chyba, ze grasz dla emocji to jak najbardziej. Tak mnie sie wydaje. Dla emocji to bym zaczal grac w duzgo lotka ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
no Harrison mistrzu seta nawet nie ugrasz czy jak, oddac breaka do 0? hehe
Fajnie ten uszaty sobie pogrywa, moze w gemie peknie bo seta mi trzeba
Harrison przy siatce niezla komedie odstawia, topowy deblista ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom