czaro82
Użytkownik
...raz flaczki... karny dla The Reds
... myślisz że będzie tak jak z Dolgo?Kangur win polecam ^^
...raz flaczki... karny dla The Reds
... myślisz że będzie tak jak z Dolgo?Kangur win polecam ^^
Tak dlatego ryzykuje...raz flaczki
... myślisz że będzie tak jak z Dolgo?
... taki z niego Narcyz on potrzebuje jak publika go głośno wspiera oraz oklaskuje jego udane zagrania tylko aby były achy i echy to musiałby zacząć grać na poziomieKyrgios to taki Neymar tenisa, wszystkich moglby zrobić, ale za dużo gwiazdorzy nawet fryzury i styl bycia podobny.. Mam nadzieję, ze kiedyś się ogarnie i zacznie na stałe grać tak jak czasami odpala
Tylko że Neymar coś tam robi a Kyrgios jest i będzie zeremKyrgios to taki Neymar tenisa, wszystkich moglby zrobić, ale za dużo gwiazdorzy nawet fryzury i styl bycia podobny.. Mam nadzieję, ze kiedyś się ogarnie i zacznie na stałe grać tak jak czasami odpala
Tylko że Neymar coś tam robi a Kyrgios jest i będzie zerem
nie mów tak brzydko o nim dał nieźle zarobić dzisiajTylko że Neymar coś tam robi a Kyrgios jest i będzie zerem
I niech daje do końca swojej kariery. Dla mnie to jest gość na którego nigdy ojro nie położę, a przeciwko niemu jak najbardziejnie mów tak brzydko o nim dał nieźle zarobić dzisiaj
oby tak dalejNie pograłem dodatkowo jeszcze po kursie 4,80
Zapomniałeś, że Fedex puszcza sety na zawołanie. Jak nie puści to gładkie 2:0.oby tak dalej
za Zverevem nie przemawia dzisiaj nic oprócz h2h a kursy leca na niego ciekawe... wczoraj długi mecz w singlu i deblu a Król sobie odpoczywał jak dla mnie gładkie 2:0 dla Federera
Jeszcze tylko goście niech strzelą ????W Australii w 2 połowie powinni zacząć strzelać ????
BTS @3,3
co się odwlecze to... ????W Australii w 2 połowie powinni zacząć strzelać ????
BTS @3,3