>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Zastanawiam się nad overkiem jakimś w Canadzie kto podpowie jaki zagrać czy 1 tercje -1 dla canady z handi ide zobaczyć w necie co moge zagrać
Oby tylko canada wbiła 2 gole i kasa jest 800 zł z ziemniaka na sylwestra bedzie na wódeczke dla ojca i szampany ,chocież nie pije to sobie kupie bez alkolowego ????

R 125

roger12

Użytkownik
Zastanawiam się nad overkiem jakimś w Canadzie kto podpowie jaki zagrać czy 1 tercje -1 dla canady z handi ide zobaczyć w necie co moge zagrać
Oby tylko canada wbiła 2 gole i kasa jest 800 zł z ziemniaka na sylwestra bedzie na wódeczke dla ojca i szampany ,chocież nie pije to sobie kupie bez alkolowego ????
Canada ich zapewne pojedzie ale z Ruskimi to Słowacja wyglądała na porządnie ułożoną

U 0

Gość
Dziękuje bardzo to niegram nic czekam na 1 tercje 1,5 bo tylko to mi zostało na kuponie a niegram na handi Canady jedynie może-1 na cały meczyk

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
co gra Ta Gran Canaria ???? ???? ????
Typo z Lyon-Villeurbanne se rzucił 11/16 za 3 :cool:
W ogóle jaki wynik ???? ktoś wie ile było dogrywek ?
3 dogrywki były, oglądałem tylko połowę pierwszej z nich, bo sobie wypłaciłem Lyon ???? Szczęśliwie, bo szczęśliwie ale ostatecznie wygrali, jednak roztrwonili w 1 dogrywce chyba 6pkt przewagi na 1:30 do końca ???? wygrali bodajże 121-120 czy jakoś tak
EDIT
129-128 się skończyło ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ja tez lubie szampany bezalkoholowe Piccolo np. wisniowy lub truskawkowy ????

U 0

Gość
Odpuściłem granie za 50 min wszystko się roztrzygnie
ale myśle że
CANADA 1 TERCJA -1 1.50 dobry typ

U 0

Gość
różne sa opcje jak stawiasz 1x ,albo x2 to tak jak w piłce liczą chyba że na tercje postawisz to co innego albo zw meczu too masz cały mecz wygran anawet po karnych ja niewiem o jaki mecz ci chodzi tylko pisze ogólnie jak jest a konkretnie napisz jaki meczyyk to sprawdze
Pozdrawiam

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Szerszenie wydają się dobrym typem na nockę, Boston ewidentnie idzie już w dół.
Jeżeli nie zagra Kid i Williams to nie wiem czy mają szansę. W tym sezonie przegrali w Bostonie, a tam praktycznie Irvinga nie było (grał około 2 min). Dzisiaj zagra i nawrzuca sporo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom