Ale jeden gol wpadł ????No to Puchar u makaronow.Dogrywka over 1.5
@ 3,35 fortuna
Canada ich zapewne pojedzie ale z Ruskimi to Słowacja wyglądała na porządnie ułożonąZastanawiam się nad overkiem jakimś w Canadzie kto podpowie jaki zagrać czy 1 tercje -1 dla canady z handi ide zobaczyć w necie co moge zagrać
Oby tylko canada wbiła 2 gole i kasa jest 800 zł z ziemniaka na sylwestra bedzie na wódeczke dla ojca i szampany ,chocież nie pije to sobie kupie bez alkolowego ????
3 dogrywki były, oglądałem tylko połowę pierwszej z nich, bo sobie wypłaciłem Lyon ???? Szczęśliwie, bo szczęśliwie ale ostatecznie wygrali, jednak roztrwonili w 1 dogrywce chyba 6pkt przewagi na 1:30 do końca ???? wygrali bodajże 121-120 czy jakoś takco gra Ta Gran Canaria ???? ???? ????
Typo z Lyon-Villeurbanne se rzucił 11/16 za 3
W ogóle jaki wynik ???? ktoś wie ile było dogrywek ?
ja tez lubie szampany bezalkoholowe Piccolo np. wisniowy lub truskawkowy ????Zastanawiam się nad overkiem jakimś w Canadzie kto podpowie jaki zagrać czy 1 tercje -1 dla canady z handi ide zobaczyć w necie co moge zagrać
Oby tylko canada wbiła 2 gole i kasa jest 800 zł z ziemniaka na sylwestra bedzie na wódeczke dla ojca i szampany ,chocież nie pije to sobie kupie bez alkolowego ????
Wynik pierwszej tercji lub całego spotkaniaMam pyt.Ogarnia ktos w hokeju podwojna szansa.Fortuna to ma.W pilce to ok polowa-koniec meczu.Ale w hokeju?Sa trzy tercje jak oni to rozliczaja ????
Jeżeli nie zagra Kid i Williams to nie wiem czy mają szansę. W tym sezonie przegrali w Bostonie, a tam praktycznie Irvinga nie było (grał około 2 min). Dzisiaj zagra i nawrzuca sporo.Szerszenie wydają się dobrym typem na nockę, Boston ewidentnie idzie już w dół.