>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
R 1,6K

ranver

Użytkownik
Jeżeli nie zagra Kid i Williams to nie wiem czy mają szansę. W tym sezonie przegrali w Bostonie, a tam praktycznie Irvinga nie było (grał około 2 min). Dzisiaj zagra i nawrzuca sporo.
graja obaj, Boston wydaje mi sie troche zajechany tym dobrym poczatkiem, c&#39;mon Hornets !

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
graja obaj, Boston wydaje mi sie troche zajechany tym dobrym poczatkiem, c&#39;mon Hornets !
To w takim razie odpuszczam, dzięki za info. W tym wypadku to no bet jest, chociaż patrząc na Hornets i ostatnią grę to mają szansę. Z drugiej strony Boston to jednak dalej Boston, a na wyjazdach grają solidnie. Przytrzymają Kembę i pograne będziesz miał, ale powodzenia ;)

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Miałem zagrać, ale jak zamierzasz to brać, to chyba sobie odpuszczę...
Ja nie grałem tego ahl pograłem na 3,5 i 4,5 i Canade u 20 i dziekuje
jak wejdzie kuponik gram dzisiaj Salzburg ,frankwurt 2 niemiecka,i skatifela te 3 meczyki zagram za 300 w naziemnym jak Canada mi wejdzie bo tylko ona została na 1 tercje
Pozdrawiam i dziękuje
No to program
Boston-Ottawa 1 ter over 1.5 @1.88
Słowacja-Kanada 1 ter over 1.5 @1.38
[email protected] Fortuna
Spoko kuponik na 90% szans bo niewiem jak Nhl

pawkuc 150

pawkuc

Użytkownik
„Chornets” hahaha Charlotte HHHornets ; ) jeśli ktoś obserwuje NBA chociaż trochę, to tylko wariat zagra na zwycięstwo Hornets. Nie wiem co ten Jordan tam robi. A bardzo lubię Hornets od młodzieńczych lat ; ) under jak się patrzy.

maggioslc 2,1K

maggioslc

Użytkownik
„Chornets” hahaha Charlotte HHHornets ; ) jeśli ktoś obserwuje NBA chociaż trochę, to tylko wariat zagra na zwycięstwo Hornets. Nie wiem co ten Jordan tam robi. A bardzo lubię Hornets od młodzieńczych lat ; ) under jak się patrzy.
zapisane tak, aby uwzględnić ich dyspozycje w 1Q

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
No dobry bramkarz był niestety trza isć spać Jutro finy graja z danią i cos pogram ,ale teraz to nie myślę 1 tercje sie gra na ryzyko jak widać
Jutro jesenice 1 tercja 1,5 z kacem2 to raczej pewne z austria
Trzymaj się i Powodzenia na dalszej walce w nocy

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
⛔
taki comeback na darmo, niebywałe.
Już miałem sobie pluć w mordę, że w przerwie nie rzuciłem na Hornets, ale tylko bym nerwy stracił.. Co to za liga, to nie mam pytań. Czas chyba na postanowienie noworoczne, że nie obstawię nic na NBA. Szkoda nerwów i pieniędzy, a są inne możliwości.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
To jeszcze na nocke, singielek, live
Colorado Avalanche - Arizona Coyotes u6,5 - 2,06
P.S. Myślałem, że po wczorajszej Danii, że nie strzeli gola, dzisiejsza Słowacja to już będzie lekka przesada z mojej strony, ale jak widać, nie... ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nigdy więcej tych bałwanów z Waszyngtonu... jak można wygrać na Boston i przegrać z Atlantą... ujebali ponad 1,8k na kuponie
2x byli +8-10 a później run 0-10 ???? ustawione w cholerę te NBA, nie tykam tego więcej
NHL mecze 3:1 i 5:1, a te ciamajdy z Gortatem na czele w dzisiejszym dniu w dupkę z dołującą Atlantą ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom