>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Uważałbym z tym meczem. Białoruś jest słaba ale i Szwajcaria niezbyt mocna. Białorusini cały rok trenują i grają ze sobą i tu dla nich plus. Do tego tak na dobrą sprawę to jeden z meczy o pozostanie w dywizji (przegrany zapewne zagra o to z Danią) więc będzie walka na całego
Dziękuje bardzo ja zaryzykowałem sobie nie miałem pojęcia z etak słabo będą grać ???? już poszła kasa się walić o 1 musi canada nadrobić i ten mecz gram za sporo
Pozdrawiam i dziekuje za opinie ????

psychol32 541,1K

psychol32

Użytkownik
Dziękuje bardzo ja zaryzykowałem sobie nie miałem pojęcia z etak słabo będą grać ???? już poszła kasa się walić o 1 musi canada nadrobić i ten mecz gram za sporo
Chyba jeszcze nic straconego? Szwajcaria statystyki ma lepsze ale jak dla mnie to ten mecz był od początku underowy ze względu na jego wagę
PS Uważaj bo w końcu będzie jakiś mecz gdzie over 1,5 w pierwszej tercji nie będzie pokryty. Tak samo z wysokimi handicapami. Przeważnie padają w pierwszych meczach a potem są wtopy. Bo tu najważniejsze są wygrane a nie wyścig w strzelaniu bramek.

U 0

Gość
Chyba jeszcze nic straconego? Szwajcaria statystyki ma lepsze ale jak dla mnie to ten mecz był od początku underowy ze względu na jego wagę
PS Uważaj bo w końcu będzie jakiś mecz gdzie over 1,5 w pierwszej tercji nie będzie pokryty. Tak samo z wysokimi handicapami. Przeważnie padają w pierwszych meczach a potem są wtopy. Bo tu najważniejsze są wygrane a nie wyścig w strzelaniu bramek.
Dzięki ale Canada i Usa można nanich liczyć na 1 tercje ,no raczej over poszedł oby wygrali bo mam w ziemniaku postawione Szwajcarja i Canada 1,5 1 tercja i tylko boje sie o szwajcarje słabo grają ,nie przewidziałem tego ,tylko pokierowałem się statami jak ze sobą grali dotychczas zaraz startuje 3 tercja nadzieji

U 0

Gość
Szwajcarja mnie zawiodła strasznie ???? dziękuje bardzo co odwalili to nie mam pojecia
Czas poczekać na Canade na 1 w nocy

R 125

roger12

Użytkownik
Szwajcaria dała zarobić jednak co ty chcesz w tej Kanadzie takiego grać?

U 0

Gość
Switzerland U20 - Belarus U20 -1 1 .49
Switzerland U20 - Belarus U20 -1,5 1.70
Switzerland U20 - Belarus U20 -2 2
Switzerland U20 - Belarus U20 1 tercja over 1,5 1.79
1 tercja 1-1 ✅
handi -1 zwrot
-1,5 ⛔
-2 ⛔
Ważna wygrana kupon z fortuny w grze????
Szwajcaria dała zarobić jednak co ty chcesz w tej Kanadzie takiego grać?
Overki w 1 tercji mi został tylko 1,5 a już pograłem w necie
2,5 1 tercja i drużyna 1,5 canady za sporo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom