piotrex007
Użytkownik
Newcastle - Manchester City
Typ: 1X HT
Kurs: 1,9 w ETOTO
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Newcastle - Manchester City
Typ: 1X HT
Kurs: 1,9 w ETOTO
Białoruś DNB 3.49Uważałbym z tym meczem. Białoruś jest słaba ale i Szwajcaria niezbyt mocna. Białorusini cały rok trenują i grają ze sobą i tu dla nich plus. Do tego tak na dobrą sprawę to jeden z meczy o pozostanie w dywizji (przegrany zapewne zagra o to z Danią) więc będzie walka na całego
Parma - Spezia, over 1.5 FT @ 1.63 Unibet
Start o 20:30
Dziękuje bardzo ja zaryzykowałem sobie nie miałem pojęcia z etak słabo będą grać ???? już poszła kasa się walić o 1 musi canada nadrobić i ten mecz gram za sporoUważałbym z tym meczem. Białoruś jest słaba ale i Szwajcaria niezbyt mocna. Białorusini cały rok trenują i grają ze sobą i tu dla nich plus. Do tego tak na dobrą sprawę to jeden z meczy o pozostanie w dywizji (przegrany zapewne zagra o to z Danią) więc będzie walka na całego
Kortrijk- Liege over 1.5
@2.40 sts Maja cala polowe na gole Liege????
He karny i 0:1
poprzeczka dla milanuAC Milan @5.4
Chyba jeszcze nic straconego? Szwajcaria statystyki ma lepsze ale jak dla mnie to ten mecz był od początku underowy ze względu na jego wagęDziękuje bardzo ja zaryzykowałem sobie nie miałem pojęcia z etak słabo będą grać ???? już poszła kasa się walić o 1 musi canada nadrobić i ten mecz gram za sporo
Pozdrawiam i dziekuje za opinie ????
JKH GKS - under 2,5 live2:2
U 2,5 Parma - spezia pre0:0
U 2,5 bonsucesso - macae pre0:1
Newcastle nie strzeli0:1
Ako ponad 10
Dzięki ale Canada i Usa można nanich liczyć na 1 tercje ,no raczej over poszedł oby wygrali bo mam w ziemniaku postawione Szwajcarja i Canada 1,5 1 tercja i tylko boje sie o szwajcarje słabo grają ,nie przewidziałem tego ,tylko pokierowałem się statami jak ze sobą grali dotychczas zaraz startuje 3 tercja nadziejiChyba jeszcze nic straconego? Szwajcaria statystyki ma lepsze ale jak dla mnie to ten mecz był od początku underowy ze względu na jego wagę
PS Uważaj bo w końcu będzie jakiś mecz gdzie over 1,5 w pierwszej tercji nie będzie pokryty. Tak samo z wysokimi handicapami. Przeważnie padają w pierwszych meczach a potem są wtopy. Bo tu najważniejsze są wygrane a nie wyścig w strzelaniu bramek.
no pech, niestetypoprzeczka dla milanu
Szwajcaria dała zarobić jednak co ty chcesz w tej Kanadzie takiego grać?Dziękuje bardzo ja zaryzykowałem sobie nie miałem pojęcia z etak słabo będą grać ???? już poszła kasa się walić o 1 musi canada nadrobić i ten mecz gram za sporo
Pozdrawiam i dziekuje za opinie ????
1 tercja 1-1Switzerland U20 - Belarus U20 -1 1 .49
Switzerland U20 - Belarus U20 -1,5 1.70
Switzerland U20 - Belarus U20 -2 2
Switzerland U20 - Belarus U20 1 tercja over 1,5 1.79
Overki w 1 tercji mi został tylko 1,5 a już pograłem w necieSzwajcaria dała zarobić jednak co ty chcesz w tej Kanadzie takiego grać?