Newcastle @ 11,5Jakis pomysl na mecz Newcastle - Manchester City?
To dzisiaj jest ten dzień?Newcastle @ 11,5
Tak. Czyje to w lewej nerce. Albo to Newcastle albo bimber z świat. Tak czy siak. Newcastle @ 13 bo podskoczyło i Newcastle -1 po 30.To dzisiaj jest ten dzień?
Jeśli Newscatle wygra, nie strzelając bramki to oboje będziemy zadowoleni ????Tak. Czyje to w lewej nerce. Albo to Newcastle albo bimber z świat. Tak czy siak. Newcastle @ 13 bo podskoczyło i Newcastle -1 po 30.
Niech sie miło ogłada.
Proste. City wali samobója. ????Jeśli Newscatle wygra, nie strzelając bramki to oboje będziemy zadowoleni ????
Ale to i tak mi nie odpowiada XD Ale dobra próba.Proste. City wali samobója. ????
Uważałbym z tym meczem. Białoruś jest słaba ale i Szwajcaria niezbyt mocna. Białorusini cały rok trenują i grają ze sobą i tu dla nich plus. Do tego tak na dobrą sprawę to jeden z meczy o pozostanie w dywizji (przegrany zapewne zagra o to z Danią) więc będzie walka na całegoSwitzerland U20 - Belarus U20 -1 1 .49
Switzerland U20 - Belarus U20 -1,5 1.70
Switzerland U20 - Belarus U20 -2 2
Switzerland U20 - Belarus U20 1 tercja over 1,5 1.79
Nie wykorzystali nawet ze Macae????Bonsucesso-Macae btts
@2.10 Sts
ostrzegałemNie wykorzystali nawet ze Macae????
Nie ma problemu ???? Wkalkulowane w ryzyko.Nie wszystko mozna wygrywac ????ostrzegałem
No ja się tego osobiście obawiałem i brałem sporą poprawkę na ryzyko, no ale selekcja też jest.Nie ma problemu ???? Wkalkulowane w ryzyko.Nie wszystko mozna wygrywac ????