sixeros
Użytkownik
http://prntscr.com/i22mkm
Ja pograłem już teraz bo według mnie spadnie do meczu sporo
Ja pograłem już teraz bo według mnie spadnie do meczu sporo
Radwańska przegrywa cały czas, może bezpieczniej w tym kierunku ? ????Widzi ktoś kursy na Hsieh w meczu z Radwańską? 4.14 na mecz. No chyba kogoś nieźle powaliło. Za chwile pobieram za podówjną stawkę. Przecież Hsieh jak zagra tak jak dzisiaj z Muguruzą to bierze to gładko.
Hsieh to nie ten level żeby dwa tak dobre mecze zagrać pod rząd. Jak Radwańska dała radę Tsurenką to z Tajpejką nie powinna mieć co robić.Widzi ktoś kursy na Hsieh w meczu z Radwańską? 4.14 na mecz. No chyba kogoś nieźle powaliło. Za chwile pobieram za podówjną stawkę. Przecież Hsieh jak zagra tak jak dzisiaj z Muguruzą to bierze to gładko.
Nie grałbym tego za żadne skarby, choć sentyment mam do niego, bo od jego meczu z Rafą w półfinale AO '09 zacząłem interesować się tenisem. To jest też celebryta, wiek już taki, że tym bardziej się bawi na tych turniejach, presji na wynik nie ma, jak dla mnie nie opłaca się go grać i tyleVerdasco powinien wygrać w 5, co uważacie ?
dzięki wygranej hsieh nocka bardzo udana mimo że ako nie weszłoTypy z tenisa
Lacko 3:0 @1,98
Hsieh o5,5 [email protected]
Tsurenko +1,5 seta @1.59
Kerber 2:0 @1.43
Querrey -4.5 gema @1.83
Cornet/Watson +1.5 seta @1.56
Masz już nawet 3,8. Wal śmiało.Wawrinki nie znacie? Moim zdaniem to 1,90 na niego w tym momencie to promo turnieju, ale ja jeszcze chwilę poczekam.