mrbrightside
Użytkownik
jednak Kicker baaam!! nowy mistrz kortow twardych rodzi sie na naszych oczach ???? D pokonał Lacko wiec jest lepszy tez od Raonica z pewnoscią
I skromny minusChung - Medvedev over 3.5 seta + Pelikany + LAC
Skromny trebelek @4.04 bet563
Ale była dzisiaj owocna dyskusja na forum ATP ????Kicker w pierwszym gemie juz przełamał ????
Kicker @3,55
Tak jest!!!Hsieh 1szy set @6
po Muguruzie wchodząNa ktory kort czekaja Djoko z Monfilsem?
Muguruza - Hsieh >> https://ausopen.com/schedulesNa ktory kort czekaja Djoko z Monfilsem?
jeden set już jest teraz pora na drugi i meczMi sie wydaje że dziś Muguruza leci, ostatnio miała jakiś uraz i kreczowała. W pierwszym meczu tez nie wyglądała najlepiej dlatego oprócz ako które podałem wcześniej granego grubiej, ostrożniej gram jeszcze Hsieh wygra @5,2 i +1,5 seta @2,59
Biorę jeszcze Hsieh mecz @3
GSM Hsieh jak tylko zobaczyłem tą parę to wiedziałem że pogram na Hsieh, już dawno nie byłem pewien tak typu i przeczucie nie zawiodło,Mi sie wydaje że dziś Muguruza leci, ostatnio miała jakiś uraz i kreczowała. W pierwszym meczu tez nie wyglądała najlepiej dlatego oprócz ako które podałem wcześniej granego grubiej, ostrożniej gram jeszcze Hsieh wygra @5,2 i +1,5 seta @2,59
Thiem 1,50 zal nie pograc.
To było łatwe. Live dziś popłaca!! ????Davis @ 3,1
Muguruza od początku sezonu ma problem i słabo wygląda więc dla mnie większa niespodzianka jest porażka konty niż hiszpanki a chinka potrafi przebijać i to dziś wystarczyło na słabo ruszajaca się garbineHsieh wygrała ze zdobywczynią Rolanda czy Wimbledonu.
Czy WTA to jeszcze poważne rozgrywki?!
Nie no hahahaha ja nie mam nic do niej, Broń Boże. Chinka z taj pej zagrała najlepiej jak potrafiła, ale to co się dzieje w kobiecym tenisie to jest niepojęte.
Najlepszy obrazek, gdy Hsieh dawała drugi serwis 100km/h, a Muguruza w siatkę albo aut...
Putintseva 2gi set @4.5