psychol32
Użytkownik
Niech dograWawrinka zawsze mial slaba psyche wiec niech kreczuje a nie osmiesza sie
Niech dograWawrinka zawsze mial slaba psyche wiec niech kreczuje a nie osmiesza sie
i po co spinasz dupe znawco od siemiu bolesci , podales przed meczem typ przeciwko Wawrince? no to siedz cicho a nie cwaniakujesz.wawrinka wraca po 6 miesiącach przerwy i operacjach a wszyscy oczekują że będzie grał jak za najlepszych czasów i jeżeli nie słyszałeś i nie widziałeś wcześniej sandgrena to jak możesz pisac takie głupoty, ale widac że większość stawia tutaj po nazwiskach i kursach
nie podawałem i na wawrinke tez nie grałem bo jak ktoś o zdrowych zmysłach mógł zagrać jak jego dyspozycja jest wielką niewiadomą, co pewnie konta i muguruza tez nie weszły? bez odbiorui po co spinasz dupe znawco od siemiu bolesci , podales przed meczem typ przeciwko Wawrince? no to siedz cicho a nie cwaniakujesz.
Kto tu spinaa xDi po co spinasz dupe znawco od siemiu bolesci , podales przed meczem typ przeciwko Wawrince? no to siedz cicho a nie cwaniakujesz.
Przecież wawrinka ma problem z kolanem po pierwszym meczu mówił że odczuwa ból ale to nie przeszkadza mu grać. Dziś widocznie jest silniejszy dlatego się tak poruszaNie grajcie na wawrinke bo to strata kasy gosc spoznia uderzenia masakrycznie musi go cos bolec
Stan jak starych dobrych czasów... ????Sandgren 3-0 2,86
3-0Tomcio , a Radwanska juz za 40 min startuje na Eurosporcie ? ???? trzeba przygotowac cos do jedzenia i mozna ogladac ???? ????
/////////////////////////////////////
a moj typ : Chung vs Medwiediev
Chung -2,5 handi setowe kurs 3,1 ????
Miedwiediew moze i jest zmeczony , ale takie kursy wystawili ?? Miedwiediew +2,5 kurs az 1,45 !! idealny do dubla itp. podejrzane wg. mnie to jest ????
pewnie problemy z dojazdem na stadion ???? ???? a co grasz w tym spotkaniu ?Kopenhaga - Velje, opóźnione z powodów problemu z ruchem, jakim qrwa ruchem? Oni grają na ulicy czy lotnisku?
Można to różnie interpretować, bo równie dobrze można stwierdzić, że nie będzie się teraz przemęczał, zagra jak najmniejszym nakładem sił, byle wygrać I to jest bardziej podobne do Rogera, niszczyć od początku lubi Rafa Spróbować można, aczkolwiek mnie by nie zdziwił jakiś set 7:5, czy 7:6Na mecz Struffa z Rogerem typ na poniżej 18,5 gema Federera po kursie 1,9 jest opłacalny?
Moim zdaniem Federer będzie chciał jak najmniejszym nakładem sił przejść te pierwsze rundy, żeby starczyło paliwa do końca i być świeżym na półfinał czy finał. Jak myślicie?
Mam nadzieję Panowie, że nie zagraliście na Verdasco i tego undera 18,5 Feda, bo w obu przypadkach przeczucie nie myliłoNie grałbym tego za żadne skarby, choć sentyment mam do niego, bo od jego meczu z Rafą w półfinale AO '09 zacząłem interesować się tenisem. To jest też celebryta, wiek już taki, że tym bardziej się bawi na tych turniejach, presji na wynik nie ma, jak dla mnie nie opłaca się go grać i tyleVerdasco powinien wygrać w 5, co uważacie ?
over 4,5 pograłempewnie problemy z dojazdem na stadion ???? ???? a co grasz w tym spotkaniu ?