U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Sandgren 3-0 2,86
Oglądam tenis od 20 lat, widziałem Stana wracającego nie z takich opresji. Ja bacznie obserwuje ten mecz. On lubi wracać z 2:0, ale 2:0 jeszcze nie ma i daleka droga do tego.Masz już nawet 3,8. Wal śmiało.
nonameCo ten Stan wyprawia, z jakim nonamem tak przegrywac? ...
a jakie ma sukcesy na koncie ten typ? chetnie poslucham.noname
brisbane perth over 4,5
1.60
Handluje sobie w czelkach, co nie znaczy, że nie potrafi grać, co z resztą widać. Zobaczyliście duży kurs przy nazwisku i pograliście, a teraz widać tego skutki. Zobacz jego mecze z Fritzem, prawie każdy na wyższym poziomie, niż większość spotkań na obecnym AO.a jakie ma sukcesy na koncie ten typ? chetnie poslucham.
Można to różnie interpretować, bo równie dobrze można stwierdzić, że nie będzie się teraz przemęczał, zagra jak najmniejszym nakładem sił, byle wygrać I to jest bardziej podobne do Rogera, niszczyć od początku lubi Rafa Spróbować można, aczkolwiek mnie by nie zdziwił jakiś set 7:5, czy 7:6Panowie niestety nie mogę w tym roku pasjonować się tenisem w Australii, więc grając pytam tutaj znawców
Na mecz Struffa z Rogerem typ na poniżej 18,5 gema Federera po kursie 1,9 jest opłacalny?
Moim zdaniem Federer będzie chciał jak najmniejszym nakładem sił przejść te pierwsze rundy, żeby starczyło paliwa do końca i być świeżym na półfinał czy finał. Jak myślicie?
wawrinka wraca po 6 miesiącach przerwy i operacjach a wszyscy oczekują że będzie grał jak za najlepszych czasów i jeżeli nie słyszałeś i nie widziałeś wcześniej sandgrena to jak możesz pisac takie głupoty, ale widac że większość stawia tutaj po nazwiskach i kursachCo ten Stan wyprawia, z jakim nonamem tak przegrywac? ...