>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Zobaczcie jaka filozofia jest w towarzyskich. Jedziesz taśmę na over 2,5 wszędzie i nie przejmujesz się niczym. Taki Stuttgart miał na over 1,70 minimum a sami wpakowali 5. I jeszcze został najciekawszy na deser YBB.
te co od kilku dni towarzyskie lecą to overki same praktycznie heh ;)

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Podałem typ nie jestem statystą nie prowadze statystyk
Na jakiej więc podstawie twierdzisz, że Twoje dzielenie się większymi kursami jest lepiej opłacalne niż kolegi niższe kursy? Weź się nie kompromituj już, bo proponuje Ci Gucci układ pojedynku, gdzie stawką jest &quot;życie&quot; na tym forum, a Ty unikasz tematu, gdzie on ma zdecydowanie więcej do stracenia od Ciebie, bo ma tu już porządną reputację i uznanie, bo przypadkowo rangi &quot;znawca&quot; nie dostał, a jedyne, co Ciebie wyróżnia to dłuższy staż na forum. I pewnie - kto by się bawił w statystyki w bukmacherce, przecież to najmniej ważne o_O

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
CS: GO
Rogue - Ghost
Typ: Rogue wygra mecz
@2.61 fortuna
Po pierwszej mapie jest 1:0 dla ghost. Teraz czas na pick Rogue którym jest overpass. Tą mapę powinni wygrać a potem pójść za ciosem i wygrać na mirage. Typ ryzykowny skądinąd więc gram za drobne
⛔
Fatalnie niestety :/ finał Rise Nation vs Ghost odpuszczam. To będzie loteria

Otrzymane punkty reputacji: +8
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ktoś tu pisał o grze na Nugets(nba) jest ku temu jakiś powód ?
Nie wiem kto pisał, ale być może dlatego że Durant out. Goldeni dzisiaj ich powinni zniszczyć, zwłaszcza że u siebie już raz dostali porządne lanie od Denver. Revenge game ;)
Proszę dyskutować na poziomie a nie nawzajem siebie obrażając.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
I już nie chce się pastwić, ale piszesz, że nie jesteś statystą, a właśnie, że statystą jesteś. Nie jesteś to Ty statystykiem, skoro ich nie prowadzisz:

Definicja nie kłamie - odgrywasz na forum prostą rolę i jesteś w tle postaci głównych - naprawdę dobrych, ogarniętych typerów. I z resztą nie jesteś jedyny, ja też jestem tylko w tle i do dobrych, o najlepszych nie wspominając, mi daleko, ale przynajmniej potrafię to z pokorą przyznać i nawet, jak wezmę kilka typów pod rząd od kogoś, które nie wejdą, to nie wylewam żali, bo każdy ma gorszą serię, a zdarza się, że i dobre typy nie wchodzą, bo np. przydarzyła się szybka czerwona kartka w piłce nożnej, czy ktoś miał dzień konia w tenisie.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nie odpowiadajcie na zaczepki, zawsze można usera posty zablokować żeby się nie wyświetlały. Jeśli jakaś dana osoba nadmiernie prowokuje to proszę dawać znać do odpowiednich moderatorów na PRIV wtedy prowokator odpocznie sobie od TnŻ. Niestety, ale podając typy trzeba się przyzwyczaić że zawsze hejterzy będą, zwłaszcza kiedy masz złą passę. Kiedy jest zielona nawet dziękuję mało kto powie. Taki los typera. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

seanprice 500

seanprice

Użytkownik
RC Lens vs US Boulogne
Zwycięzca meczu: RC Lens
Kurs: @3.55⛔
live w przerwie meczu przy stanie 0:1

W rożnych spora przewaga gospodarzy, którzy to przed meczem byli wyraźnymi faworytami tego spotkania. Myślę, że po przerwie dadzą radę to ugrać.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Rambo,ale Durant juz trochę nie gra,a oni I bez niego,dosłownie niszczą,oglądalem kilka ostatnich spotkań.
Bardziej chyba o to,ze dziś wystep Greena I Currego pod znakiem ?...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Rambo,ale Durant juz trochę nie gra,a oni I bez niego,dosłownie niszczą,oglądalem kilka ostatnich spotkań.
Bardziej chyba o to,ze dziś wystep Greena I Currego pod znakiem ?...
Tak wiem. Napisałem że nie wiem kto chciał na Denver grać. GSW dzisiaj powinno ich rozgromić. Curry, Thompson, Green grają ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom