2-1 gdzie stracili dopiero w 44'Wychodzi full paka w ofensywie Young Boysów, jak nic nie odwalą to będzie luzem
YBB do ht @2,05
Za translatorem;
5 minut gry, YB ustawia akcenty i pokazuje zabawne udane akcje. ????
Ja mam wrażenie, że te zimowe sparingi zawsze lepiej dają zarobić niż letnie ????2-1 gdzie stracili dopiero w 44'
Na towarzyskich to chyba nie da się nie wygrać.
W 3 poważnych sparingach dzisiaj czyli Bundesliga vs Belgowie i ten teraz 3/3 overy już do przerwy.
a ja Hans Klos?Panowie nazywam sie Somdev Devvarman
Coś w tym jest. Mniejsza ilość na pewno spotkań co jest na plus i jednak tyle wyczekiwania od lipca robi swoje.Ja mam wrażenie, że te zimowe sparingi zawsze lepiej dają zarobić niż letnie ????
2-0 ???? , dobić na 3 aby nie korciło do handlowaniaAtromitos dobrze napoczął rywala .11111, dobijać parchów
na pewno lepiej niż niektóre ligi (włoska?)Ja mam wrażenie, że te zimowe sparingi zawsze lepiej dają zarobić niż letnie ????
Podaj linka do meczu jak możesz(może być transmisja tekstowa)
tylko 1 a w 49 już 1-1 ;pAl Hilal - Al Ettifaq over 1,5 do HT @ 2.40
Niestet nie jestem w domu I jak cos patrzam teraz to srronki typu livesport.plPodaj linka do meczu jak możesz(może być transmisja tekstowa)
dobre!tylko 1 a w 49 już 1-1 ;p
Ashdod @ 6
spróbuję po perfidnym handlu w zeszłym tygodniu
13-8.... i dają sobie rzucić 10-0 lol! ::zoltakartka:::zoltakartka:::zoltakartka:::zoltakartka: 27-13 się kończyCSU Atlassib Sibiu +12,5 2 kwarta @1,75