>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Kerber GSM . Wielka elita tenisa.
Jaki byl na Niemke kurs po przegranym 1 secie?
Lub po stracie serwisu ? Mozliwe ze byl 5-6 ?
Mam prosbe.
Napisze mi ktos jaki to jest kurs +526 z amerykanskiego na europejski??
Na przyszłość tu masz &quot;kalkulator&quot; z uk i usa
http://oddsconverter.co.uk/ ????
BTW... Gdyby usunąć kłótnie bez typów i te marudzenie głównie przez tenis to w tym temacie było by 17 stron a nie ponad 120 :p

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
ja pierdole jeszcze ksiadz przyszedl
haha takie klechy to ja lubie
Boga nie ma, jest tylko wiara ktora poprawia samopoczucie :
no kurwa ok jest bog biore na siebie to pierdolenie, wg zydowskiego boga oceany sie rozstapily czekaj dopiero sie rozkrecam
miałeś iśc spać ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Arambagh - BJMC
Typ: over 1,5
Kurs: 3,3 w STS
Bangladesz, to wiadomo różnie może być ???? Ale ich ostatni mecz to 5 bramek, poza tym jeden mecz z dwiema bramkami i jeden bezbramkowy remis. Forbet ma na over 1,5 kurs 2,25, Fortuna 2,52, więc kurs wysoki bardzo na STSie, można spróbować ;)

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Arambagh - BJMC
Typ: over 1,5
Kurs: 3,3 w STS

Bangladesz, to wiadomo różnie może być ???? Ale ich ostatni mecz to 5 bramek, poza tym jeden mecz z dwiema bramkami i jeden bezbramkowy remis. Forbet ma na over 1,5 kurs 2,25, Fortuna 2,52, więc kurs wysoki bardzo na STSie, można spróbować ;)
1:0 ⛔ Szkoda, w doliczonym czasie goście mieli dobrą sytuację po rzucie wolnym, ale przestrzelił z główki.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka Nozna , Meksyk
Godzina: 1:00
Spotkanie: Queretaro vs Club America
Typ: under 1,5 goals
Kurs: 3,2
Pierwsza kolejka Clausura . W Apertura Queretao zajeli 16 miejsce , a America 3.
Under 1,5 goli jest zawsze ryzykowny , ale ten mecz wypatrzylem juz kilka godzin temu . Co ciekawe okolo 30 min temu wszedzie spadl under 1,5 do kursu okolo 2,8-2,7 .
Grajac ze soba bardzo czesto padaja wyniki underowe .
Gospodarze w Aperturze rzadko wygrywali w ostatniej fazie rozgrywek .
Club America prezentowal niezla gre obronną.
Idę tutaj w under takze z tego powodu , ze przewaznie w pierwszej kolejce , kolejkach oba zespoly rozpoczynaja od wynikow underowych , nie graja na maksymalnych obrotach , powoli wchodza w rytm meczowy.
✅✅ 0-1

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ten Atromitos jakas pewka dnia ? widzę , ze spadl kurs z 2,45 na 2,15 - czemu ladujecie w nich? kontuzje u rywali ? ja tam balbym sie w lidze greckiej stawiac na ten mecz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom