>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Pliskova to must bet na teraz
pierdolnie ja 2-0
ja ide allin na win,
zostawilem pare zlotych na kasatkine ktora uderzam po 2.3
moze inaczej, ktora podbilem po 2.3
szkoda ze o 30 dni sie nie mozna cofnac bo bym napisal ze chujowe beda te swieta jak tak dalej bedzie szlo

D 319

defox

Użytkownik
Ta Kasatkina to jest dopiero zero. Meczy i meczy 0 ryzyka, zero ataku. Dramat
A niemiaszek co odpierdala;D wez typie zejdz z kortu

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Pozwol ze nie bede wdawal sie z toba w dyskusje.
mam taka kurwa nadzieje bo takich mistrzow tu i tam spotkalem setki razy,
Kim ty jebany dzieciole jestes zeby pisac zero o innych zawodnikach, kurwa gimnazjum zycia cie nie nauczylo to ja cie naucze,

D 319

defox

Użytkownik
mam taka kurwa nadzieje bo takich mistrzow tu i tam spotkalem setki razy,
Kim ty jebany dzieciole jestes zeby pisac zero o innych zawodnikach, kurwa gimnazjum zycia cie nie nauczylo to ja cie naucze,
typie masz jakies napady? nie kompromituj sie i idz wez tabletki a jak sie uspokoisz to mozesz wrocic

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Safarova 2.02 nisko ale jak ma wygrac to wygra, Kerber jak i Puig po wygraniu dla nich wszystkiego co sie dalo spadek formy,
Mam jeszcze teorie co do Mladenovic, laska stracila forme w momencie gdy nie dala rady w tym przerywanym meczu ze szwajcarka. strasznie chciala to wygrac przed swoja publika, od tego meczu zaczal sie spadek i do tej pory sie nie moze pozbierac. teraz widac ile robi glowa w tenisie.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Kasatkina polamana eh
jak tam twoja kasatkina zero totalne?
ile ty masz kurwa lat, Daria ma sie dobrze nawet jak nie wygra , ale widze, ze cie mistrzu cos boli
zbanujcie tego pajaca albo sam mu przypierdole
jak tam twoja kasatkina zero totalne?
defox. czy jak ci tam, kogo nazywasz zerem totalnym, pokaz nam swoje osiagniecia a pozniej mozesz sie rzucac jak wsciekly kundel.

D 319

defox

Użytkownik
Podniecac sie dzieckiem ktore nie umie zaatakowac i przebija balony 2m nad kortem to trzeba miec zerowe pojecie o tenisie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom