pierdolnie ja 2-0Pliskova to must bet na teraz
mam pograne spurs, mozna all in, ze portland trafi game winnera
Defox mialem Cie za bardziej rozgarnietego goscia, a ty pizgasz na kazda zawodniczke zero, a ty kto jestesTa Kasatkina to jest dopiero zero. Meczy i meczy 0 ryzyka, zero ataku. Dramat
A niemiaszek co odpierdala;D wez typie zejdz z kortu
mam taka kurwa nadzieje bo takich mistrzow tu i tam spotkalem setki razy,Pozwol ze nie bede wdawal sie z toba w dyskusje.
typie masz jakies napady? nie kompromituj sie i idz wez tabletki a jak sie uspokoisz to mozesz wrocicmam taka kurwa nadzieje bo takich mistrzow tu i tam spotkalem setki razy,
Kim ty jebany dzieciole jestes zeby pisac zero o innych zawodnikach, kurwa gimnazjum zycia cie nie nauczylo to ja cie naucze,
barania torbo, mam napad na debilizm innych cymbalow idz ty w pioch,typie masz jakies napady? nie kompromituj sie i idz wez tabletki a jak sie uspokoisz to mozesz wrocic
ile ty masz kurwa lat, Daria ma sie dobrze nawet jak nie wygra , ale widze, ze cie mistrzu cos bolijak tam twoja kasatkina zero totalne?
defox. czy jak ci tam, kogo nazywasz zerem totalnym, pokaz nam swoje osiagniecia a pozniej mozesz sie rzucac jak wsciekly kundel.jak tam twoja kasatkina zero totalne?
spokojnie, pojecia o tenisie moze i nie mam, pojecie wzgledne. Ja tez nie wygralem [CUT]Podniecac sie dzieckiem ktore nie umie zaatakowac i przebija balony 2m nad kortem to trzeba miec zerowe pojecie o tenisie.