>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja sam Hokej wale na dzisiaj starczy
już pograłem na 8 rano Kazastan 1 tercje i overka w całym meczu
ale jak chcesz kurs ponad 2 to próbuj 1 tercja over 2,5 w Kazastanie albo -1,5 1 tercja 1.90 ja pograłem -1 bezpiecznie

D 319

defox

Użytkownik
Ja gram w ziemniaku i mi wystarczy wygrać 100zł dziennie niż przegrać bo nic niema pewnego ,jakby było to każdy by wygrywał ,a tak niespodzianki muszą być
Dziękuje i Pozdrawiam ???? ????
Tomcio do którego ziemniaka chodzisz? ???? (ja tez jestem z ocy :p)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
kto mi powie jak Utah przegrala mecz? uuuuuuuuuu, kurwa mac NBA
przy +8 zamknalem apke hehe
najlepsze ze mialem tez under 202,5, pewnie weszla trojka ......3,5 minuty przed koncem 15 do overa, mysle se zatrzymaja ich. miami jak 4 lata temu gsw, nabija wolne, walczy do konca u siebie i sie zesralo.
Pamietam jak Goldeny wchodzily na salony walczyli o kazdy mecz w regularze, pod koniec potrafili najebac ze 30 punktow a i tak wygrywali mecze, teraz nic nie musza i przejadlo im sie takie wygrywanie. Znaja swoja wartosc i nic nie musza.
a nie chce mi sie tlumaczyc z mojego przejezyczenia bo wkurwiony na nich jestem odpowiednio

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
kto mi powie jak Utah przegrala mecz? uuuuuuuuuu, kurwa mac NBA
przy +8 zamknalem apke hehe
najlepsze ze mialem tez under 202,5, pewnie weszla trojka ......
mieli 100-95
i zrobili wjazd pod kosz, później Fevors nie trafił 2ch dobitek i tak sie skonczylo... mieli 5s zeby jeszcze to wygrać to podali sobie na backcourt i nie zdazyl odpowiednio sie przygotowac do rzutu. Ogółem to tragedia w chuj

U 0

Gość
co gramy dzisiaj na 100 procent? jakies propozycje ????
ja niewiem ale próbuj kazastan w hokeja lige o 8 grają wmoim temacie jest
ja się zastanawiam nad włoszkami ponad 3 kurs grają z japonkami u siebie ,mogą ich pyknać ,japonki nie zachwycają grą wcześnie ,a włoszki 5 neczy i wszystkie wins

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
mieli 100-95
i zrobili wjazd pod kosz, później Fevors nie trafił 2ch dobitek i tak sie skonczylo... mieli 5s zeby jeszcze to wygrać to podali sobie na backcourt i nie zdazyl odpowiednio sie przygotowac do rzutu. Ogółem to tragedia w chuj
moze zamknalem przy 3.40 na pewno mieli nie mniej jak 7, zreszta to juz historia.
Babos dzisiaj zrobi mi znowu na zlosc
nie zrobi ???? miala pogadanke po Linette
Lesia mnie zazwyczaj nie zawodzi ???? wiec na spokojnie

U 0

Gość
ostatnie typki na dzisiaj na zakonczenie dnia
23:00 Swift Current Broncos - Red Deer Rebels -1,5 1 1.80
23:00 Swift Current Broncos - Red Deer Rebels 1 tercja 1,5 1.56
Swift Current Broncos - Red Deer Rebels -1 1 1.63
Swift Current Broncos - Red Deer Rebels 1 1.53
5-1 ✅
1 tercja 4-1 ✅
Dobranoc pięknie przyjebałem na nocke i to mi się podoba :cool::p:oops::rolleyes:o_O???? ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pogralem od Gucciego Saints -3.5 w NFL jak wleci to bedzie fajna niespodzianka po Utah
pisalem wczesniej o dallas - nyk over 206.0 wszystko na dobrej drodze.
czekam na moje 212 rowniez.
i wybieram sie na wycieczke po kobiecych itfach wta rowniez, bo nigdzie indziej kasy nie znajde.
chuj z tym nba ale New York to win 1.83
Sousa go jeszcze odstrzeli, ja sie wczoraj zastanawialem czy na mlodego nie grac przeciwko mlodemu. ???? bierta souse na mecz

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Kto z Was obstawia i interesuje sie NHL-em ?
Ci Vegasi to takie kozaki czy wytwór który możliwe że pociśnie jak Leicester niedawno ;) ?

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Łesia bierze mecz ten
kurwa mac to sa zaklady, ja nie raz przejebalem tyle piniadzow co dla mnie to byl szczyt swiatow, o problemach pisal nie bede, nie wiem dlaczego tak odpisalem moze sam sie wkurwilem na to czeste przegrywanie. Co by nie bylo nic jeszcze dzisaj nie wygralem wiecej dostalem po dupie, wiec moich typow nie grajta.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
zycie to tak ja z miami spokojnie
no ta ale ja utah też miałem xD i ostatni mecz LAC L.Williams over 23.5 boli mnie w uj przegrywanie jednym punktem.
Własnie fajny tripel zamykała mi wihłancywa czy jak ta idiotka się nazywa, swoją drogą grała z jakas zmutowaną mózgowo babą co ani razu nie oddała podania :O szok i niedowierzanie jak ja stawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom