Tomcio do którego ziemniaka chodzisz? ???? (ja tez jestem z ocy )Ja gram w ziemniaku i mi wystarczy wygrać 100zł dziennie niż przegrać bo nic niema pewnego ,jakby było to każdy by wygrywał ,a tak niespodzianki muszą być
Dziękuje i Pozdrawiam ???? ????
mieli 100-95kto mi powie jak Utah przegrala mecz? uuuuuuuuuu, kurwa mac NBA
przy +8 zamknalem apke hehe
najlepsze ze mialem tez under 202,5, pewnie weszla trojka ......
ja niewiem ale próbuj kazastan w hokeja lige o 8 grają wmoim temacie jestco gramy dzisiaj na 100 procent? jakies propozycje ????
moze zamknalem przy 3.40 na pewno mieli nie mniej jak 7, zreszta to juz historia.mieli 100-95
i zrobili wjazd pod kosz, później Fevors nie trafił 2ch dobitek i tak sie skonczylo... mieli 5s zeby jeszcze to wygrać to podali sobie na backcourt i nie zdazyl odpowiednio sie przygotowac do rzutu. Ogółem to tragedia w chuj
nie zrobi ???? miala pogadanke po LinetteBabos dzisiaj zrobi mi znowu na zlosc
5-1ostatnie typki na dzisiaj na zakonczenie dnia
23:00 Swift Current Broncos - Red Deer Rebels -1,5 1 1.80
23:00 Swift Current Broncos - Red Deer Rebels 1 tercja 1,5 1.56
Swift Current Broncos - Red Deer Rebels -1 1 1.63
Swift Current Broncos - Red Deer Rebels 1 1.53
zycie to tak ja z miami spokojnieNie ma to jak mieć saints -5.5 ja pierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Niestety..Nie ma to jak mieć saints -5.5 ja pierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no ta ale ja utah też miałem xD i ostatni mecz LAC L.Williams over 23.5 boli mnie w uj przegrywanie jednym punktem.zycie to tak ja z miami spokojnie