abaac
Użytkownik
Maccabi Ashdod strzeli bramkę @ 2.50
spróbuję Shimshon Tel Aviv 2 gol @ 5.30
Maccabi Ashdod strzeli bramkę @ 2.50
Nawet spoko dubel ale ja zamiast Rise w CS gram na Rogue z Ghost. Chociaż obydwa mecze z CS dosyć wyrównane więc radzę uważać. W Rogue przekonuje mnie Hiko i cadian którzy potrafią wziąć ciężar spotkania na siebie natomiast w tym meczu co obstawiłes nie widzę żadnych zawodników-liderow. ale to tylko moja sugestiaJa sobie zagrałem coś takiego tylko
Atromitos +0 (DNB)
Rise Nation (CS)
@2.126
spróbuję Shimshon Tel Aviv 2 gol @ 5.30
Ja tutaj jeśli miał bym coś grac to tylko w Simona. Świetna dyspozycja,wygrany turniej.PozdrawiamNapisał -> Miki19
Jest jakiś spec od tenis i mógłby mi doradzić coś w meczu :
Simon G - Donaldson J
?
+
Bouchard WIN
@3.25 bet563
Cos z E-Sportu masz? ????Poda ktoś jakiś typ z piłki nożnej do dubla? Kurs mniej więcej 1.50. w typach dnia jest Malaga - Espanyol X2 ale coś mnie nie przekonuje
Piszczu już formę wyrabia na MŚBVB - Zulte BTS w 1 połowie @2,02 Powinno z 2-0 najmniej być dla BVB a prowadzi Zulte
2xSimba SC @ 6.75
over 2,5 @ 2.80
no, za to tutaj elegancki łamak ????Stuttgart over 2,5 @ 1.84
ale BVB to jednak tytani defensywyover 1,5 do HT @ 1.75
Unsere Bank: Reckert, Subotic, Dahoud, Isak, Kagawa, Toljanjak będą składy z BVB zmieione dajcie znać
w dziale piłka nożna jeden z userów opisał sprawę.ten Atromitos jakas pewka dnia ? widzę , ze spadl kurs z 2,45 na 2,15 - czemu ladujecie w nich? kontuzje u rywali ? ja tam balbym sie w lidze greckiej stawiac na ten mecz ????