>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
W Anglii over 2.5.Remisem to się nie skończy @2.20
To nie kunktatorskie drużyny z czołówki Premier pokroju MU,Chelsea itd którym remis by wystarczył,a w rewanżu pykneli by przeciwnika.I kasa z biletów też na plus.Taki Brighton i CSP dla nich puchar to moneta i gryzą trawę✅✅ ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja sobie zagrałem coś takiego tylko
Atromitos +0 (DNB)
Rise Nation (CS)
@2.126
✅✅
0-3 i 2-0
Nawet spoko dubel ale ja zamiast Rise w CS gram na Rogue z Ghost. Chociaż obydwa mecze z CS dosyć wyrównane więc radzę uważać. W Rogue przekonuje mnie Hiko i cadian którzy potrafią wziąć ciężar spotkania na siebie natomiast w tym meczu co obstawiłes nie widzę żadnych zawodników-liderow. ale to tylko moja sugestia
No i Rogue dostało oklep. Jednak lepiej wyczułem ^^

Otrzymane punkty reputacji: +4
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Zmiana kursów w hokeja
włoszki+3 1.87
+3,5 1.62
+4 1.40
✅
Dobranoc wszystkim
Jutro mnie niema z rana będ wieczorem to moz ecoś pogram
Dzieki włoszki dały zarobić

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Że nawet over 5,5 nie wszedł... Jeszcze 3 kartki po 32 minutach + ta przepychanka na koniec, gdyby nie gwizdnął przed nią to może i rozdałby jeszcze ze 2 :/ Szkoda strasznie
Dokładnie, zagrałem i zaraz poszła trzecia kartka, a potem tyle minut posuchy, były akcje, gdzie kartkę mógł dać, ale właśnie też pomyślałem, że przy tej przepychance by kartki poleciały, ale gwizdnął wcześniej niestety.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mistrzu chyba warto dzisiaj cavs po takim kursie?
Raczej miszczu ????
Ja juz pisałem, ze nba to mogę tak rekreacyjnie coś pograć,no bo nie da się,no nie da się wyjsć na tym na plus. Nawet najstarsi indianie tego nie ogarniają ????
Cavs....a myślisz,że będzie im się chciało biegać ? Minesota fajnie pogrywa, szczerze,to ja tego raczej nie zagram..
Raczej nikt Franci pp dobrym kursie nie złapał,a tam cudów nie będzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom