No ale podobno Curry I Green grają ?jeśli coś typować to
w stronę Milwaukee wg. mnie
Denver przez braki GSW powinni wyciągnąć na handi +10
Co do Milwaukee jestem niemal pewny, a GSW, z doświadczenia wiem, że jak drużyna ma jakieś braki to potrafi grać lepiej, a jak mieli nie grać a grają to dla mnie oznacza, iż wysoko nie wygrają ale co ja tam się znamNo ale podobno Curry I Green grają ?
Co do bulls to do ostatniej porazki grali super.
Mirotic gra ? Bo z nim mysle,ze szanse mają spore.
Nie pamietam,nie chce mi się nawet sprawdzac,ale Denver chyba cieniuje na wyjazdach,a Gsw w ostatnich meczach niszczy, ale mnie tu nic nie zdziwi,nawet wygrana gosci.....Co do Milwaukee jestem niemal pewny, a GSW, z doświadczenia wiem, że jak drużyna ma jakieś braki to potrafi grać lepiej, a jak mieli nie grać a grają to dla mnie oznacza, iż wysoko nie wygrają ale co ja tam się znam
Prędko go nie będzie, ma przerwę od forum.hajs enberg czekamy ???? , godz. 1:30 - 1:45 wstaję i oczekuję Twojej osoby ????
Crystal Palace WIN
@2.60 bet563
nie ma szansy, po jego porannej akcji, będzie miał czas na przemyślenie kilku spraw, nie będziemy tolerować takiego zachowania. Typujcie w spokoju, dobranocPalmeiras -Taubate ,nożna.
Jak mi się uda na live złapac powyzej 7 rożnych pp kursie 2 to gram, do przerwy tylko 2, a na over 7 teraz jest tylko 1.72
Daj mu szanse.
On się wlasnie teraz budzi ????
Spoko opcja się wydaje ale to dopiero jutro będziemy myśleć ^^ Pewnie spadnie gdzieś do 1.85 przed meczemPytanie za 100 pkt . Czy Sabalenka ma szanse z Zhang ? @2 daja i mi to odpowiada
to lipaPrędko go nie będzie, ma przerwę od forum.