>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
FNatic - Optic; 16 runda Fnatic @1.75
5-0 w pistol rundach. Widać że nie czują się najlepiej optici bez karabinów
✅ ✅ 6-0 w pistolach, optic nie ułatwia sobie tej serii
Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 1
Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 2
Obie drużyny mają podobny mappool, myślę że skończy się 2;0 dla fnatic ale obie mapy będą wyrównane
✅ ⛔ jedna runda zaważyła, gdyby te nieszczęsną pistolkę jedną ugrali ;/

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Obejrzałem właśnie mecz brazylijek z Czarnogóra i były to zmarnowane 60 minut. Poziom gry i sedziowania gimnazjalny. To jest nieporozumienie że takie drużyny grają na MŚ czyli zawodach w których udział biorą najlpsze ekipy globu. To tylko potiwerdza żeby takie zawody miały odpowiednia rangę to musi wziąć w nich udział max 10 drużyn które prezentują pewien poziom. Szkoda że Polki nie trafiły do tej grupy.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Granie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
Aha, i tam buki na kazdy prawie mecz wystawiaja linie 153.5 ???? kto nie wierzy to niech sprawdzi:p
buki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowal
e: jezeli gra ktos w snookera to poszedlbym wykorzystac jakas setke ???? wroce z jakim typem grypa mnie lapie a z pieprzem troche wspomoze.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Taht i Kaczmarek w składzie Cuprum, idę -1.5seta na Lubin po @2.05. Zobaczymy czy wyjdą w pierwszych szóstkach, ale to i tak już dobra wiadomość dla Cuprum, że są w ogóle.
Taht nie wyszedł w ogóle i prawdopodobnie nie zagra już do końca sezonu, ale Kaczmarek swoje dołożył.
Gładko 3-0 ????
✅

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
buki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowal
e: jezeli gra ktos w snookera to poszedlbym wykorzystac jakas setke ???? wroce z jakim typem grypa mnie lapie a z pieprzem troche wspomoze.
Dobrze myslisz, dobrze, tylko ciut wolniej niz ja, odnosnie totali:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom