tomek80
Użytkownik
To daj następnym razem,nie bądź egoistą.Granie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
To daj następnym razem,nie bądź egoistą.Granie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
6-0 w pistolach, optic nie ułatwia sobie tej seriiFNatic - Optic; 16 runda Fnatic @1.75
5-0 w pistol rundach. Widać że nie czują się najlepiej optici bez karabinów
jedna runda zaważyła, gdyby te nieszczęsną pistolkę jedną ugrali ;/Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 1
Fnatic - Optic; o26.5 @1.85 mapa 2
Obie drużyny mają podobny mappool, myślę że skończy się 2;0 dla fnatic ale obie mapy będą wyrównane
To przeca mam pograne Efes @ 2.2To daj następnym razem,nie bądź egoistą.
Pisałeś,o Austrii,to miałem na mysli.To przeca mam pograne Efes @ 2.2
buki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowalGranie na Kapf to nie proozumienie bylo. Wiem ze po meczu, ale mialem ten mecz w pre, i nie na Kapfe po 1.16
Aha, i tam buki na kazdy prawie mecz wystawiaja linie 153.5 ???? kto nie wierzy to niech sprawdzi
Taht nie wyszedł w ogóle i prawdopodobnie nie zagra już do końca sezonu, ale Kaczmarek swoje dołożył.Taht i Kaczmarek w składzie Cuprum, idę -1.5seta na Lubin po @2.05. Zobaczymy czy wyjdą w pierwszych szóstkach, ale to i tak już dobra wiadomość dla Cuprum, że są w ogóle.
Dobrze myslisz, dobrze, tylko ciut wolniej niz ja, odnosnie totalibuki same w tej lidze nie wiedza z jakim kursem sie wychylic i w to 153 wierze, dlateggo wygrywaja druzyny z kursem pinc, to taka nasza kopana amazing happens, trzeba sie przyjrzec blizej tej lidze ale nie na zasadzie grania faworytow, Ja bym sie tam bardziej w totale zainstalowal
e: jezeli gra ktos w snookera to poszedlbym wykorzystac jakas setke ???? wroce z jakim typem grypa mnie lapie a z pieprzem troche wspomoze.
Jaki ser jedzą na łodziach podwodnych?Dobrze myslisz, dobrze, tylko ciut wolniej niz ja, odnosnie totali
A Wiecej niz jeden bitcoin to? ????Jaki ser jedzą na łodziach podwodnych?
Topiony
Tym optymistycznym akcentem.
to dwa bitkoiny haha,A Wiecej niz jeden bitcoin to? ????
Sandecja miała karnego ale nie wykorzystał Kolev, tak by było jeszcze 15 min na gola ale cóż..Sandecja - Jaga
over 2,5 gola @4,39 STS
Sandecja musi gonić, otworzą się także spróbuję
a guzik! Wiecej niz jeden bitcoin to bankructwoto dwa bitkoiny haha