>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [69]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Taht i Kaczmarek w składzie Cuprum, idę -1.5seta na Lubin po @2.05. Zobaczymy czy wyjdą w pierwszych szóstkach, ale to i tak już dobra wiadomość dla Cuprum, że są w ogóle.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Fnatic - Optic; Optic +2.5 mapa 2 @2.0
Taki sam kurs jak na zwycięstwo na tej mapie, w prawdzie 1 runda różnicy to niedużo ale zawsze, ponadto Fnatic na tym turnieju wszystko ugrywa po stronie TT, po CT nic nie prezentują a Optic na Train po CT zagrać potrafi

quattro 98

quattro

Użytkownik
Koszykarze - Crvena zvezda - Anadolu Efes
Coś w stronę Efes warto szukać ?
Ja gram Crvene. Ostatnio fajnie sie pokazali ogrywajac real. Duzo tutaj robi handicap wlasnej hali. Wiekszosc zespolow bedzie mialo tutaj ciezko a Efes to nie topka euroligi.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Odsyłam do filmu wyżej, wszystko jasno wyjaśnione.
1) Nostradamus, czy bardziej wyobrażenie?
2) Waluta jest akceptowalna, nie ma jeszcze tylko swojego zapisu w prawie. Jest traktowana jak nabycie praw majątkowych.
3) Podstawową funkcją BTC to token. Tak działa np. wpłata na Marathon bet. Czyli jeżeli wiesz, ze wpłacasz za 150 euro to kupujesz względem aktualnego kursu BTC. Kupujesz tak jak teraz więc żaden spadek cie nie zaskoczy.
4) Spadki są jak na każdej giełdzie. Przecież rynek jest świeży zanim się ustabilizuje miną lata, są inne stabilniejsze waluty. Nawet są takie co mają stały kurs do dolara (Tether).
Reasumując trzymanie oszczędności nie jest celem tej waluty i porównywanie do Amber Gold, głównie Token do którego maja dostęp wszyscy na całym świecie. Zastosowania są niesamowite, szczególnie pomiędzy krajami, gdzie wcześniej nie było to możliwe. Odsyłam do filmu
Ad1) nie zrozumiales chyba kontekstu wypowiedzi
Ad2) wlasnie o tym pisalem, w momencie jak rzady ja zaakceptuja to poloza lape jak na zlotowce czy rublach (pisze tutaj o bukmacherce, znowu mnie ktos nie zrozumie)
Ad3) wole wplacic za realna gotowle jak tokeny gdzie ich kurs sie zmienia z dnia na dzien tak agresywnie
Ad4) to niech sie najpierw ustabilizuje zebym mogl mu zaufac, a jak sie juz ustabilizuje to wracamy do punktu drugiego
filmu nie ogladalem, mam na pewne sprawy wyrobione zdanie nie poparte spekulacjami.
ale zeby nie bylo ze jestem dyletantem jutro go wlacze.
troche to wszystko dziwnie wytlumaczylem, napisales, ze ludzie nie trzymaja tego jako kasy tylko za to placa, ciezko to ogarnac, czyli codziennie kupuja bitcoiny co by moc nimi placic w zabce cy innych serwisach? przeciez to sie kupy nie trzyma....

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Ja gram Crvene. Ostatnio fajnie sie pokazali ogrywajac real. Duzo tutaj robi handicap wlasnej hali. Wiekszosc zespolow bedzie mialo tutaj ciezko a Efes to nie topka euroligi.
tez bym gral crvene ale z calej tej dyskusji zapomnialem po co tu jestem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom