H
733
hajs_enberg
Użytkownik
ale za to masz aligatory w kazdej rzece cos za cos ????W Zabce w Polsce mozna placic bitcoinami, a u mnie w Mississipi w Walgreens nie mozna ???? Co za swiat ???? ????
ale za to masz aligatory w kazdej rzece cos za cos ????W Zabce w Polsce mozna placic bitcoinami, a u mnie w Mississipi w Walgreens nie mozna ???? Co za swiat ???? ????
Septemvri Sofia - Czernomorec Varna over 0.5 ht
@ 2.20 fortuna
FLusha i Golden nie potrafili w ogóle przykryć B, co Optic boleśnie wykorzystałoFnatic 1mapa @1.61
Efes da rade. Crvena zaczyna podupadac jesli chodzi o gre u siebie.Koszykarze - Crvena zvezda - Anadolu Efes
Coś w stronę Efes warto szukać ?
Ja gram Crvene. Ostatnio fajnie sie pokazali ogrywajac real. Duzo tutaj robi handicap wlasnej hali. Wiekszosc zespolow bedzie mialo tutaj ciezko a Efes to nie topka euroligi.Koszykarze - Crvena zvezda - Anadolu Efes
Ad1) nie zrozumiales chyba kontekstu wypowiedziOdsyłam do filmu wyżej, wszystko jasno wyjaśnione.
1) Nostradamus, czy bardziej wyobrażenie?
2) Waluta jest akceptowalna, nie ma jeszcze tylko swojego zapisu w prawie. Jest traktowana jak nabycie praw majątkowych.
3) Podstawową funkcją BTC to token. Tak działa np. wpłata na Marathon bet. Czyli jeżeli wiesz, ze wpłacasz za 150 euro to kupujesz względem aktualnego kursu BTC. Kupujesz tak jak teraz więc żaden spadek cie nie zaskoczy.
4) Spadki są jak na każdej giełdzie. Przecież rynek jest świeży zanim się ustabilizuje miną lata, są inne stabilniejsze waluty. Nawet są takie co mają stały kurs do dolara (Tether).
Reasumując trzymanie oszczędności nie jest celem tej waluty i porównywanie do Amber Gold, głównie Token do którego maja dostęp wszyscy na całym świecie. Zastosowania są niesamowite, szczególnie pomiędzy krajami, gdzie wcześniej nie było to możliwe. Odsyłam do filmu
oczywistość ????Qatar SC strzeli @2,4
tez bym gral crvene ale z calej tej dyskusji zapomnialem po co tu jestemJa gram Crvene. Ostatnio fajnie sie pokazali ogrywajac real. Duzo tutaj robi handicap wlasnej hali. Wiekszosc zespolow bedzie mialo tutaj ciezko a Efes to nie topka euroligi.
http://aliez.me/live/dfkg6ugg66ck6dg7/gcdn/daj ktos strem do meczu sandencji
Gdyby oni coś grali w defensywie, to jeszcze warto by zagrać,bo potencjał większy,a tak to szkoda zdrowia.Koszykarze - Crvena zvezda - Anadolu Efes
ciezko crvena u siebie mocna..Efes da rade. Crvena zaczyna podupadac jesli chodzi o gre u siebie.
Jak kuuurrw po co!! Piniondze robić!